luni, 11 aprilie 2011

OLE OLE.....MULTUMIM RAPIDULE

FELICITARI CELOR CARE AU MIROSIT BLATUL DIN GIULESTI.ERA DESTUL DE EVIDENT, DAR TOTUSI AM ZIS CA , NU POT SA FACA CHIAR ASA PE FATA!!!!!INCREDIBIL

7 comentarii:

  1. E Romania bre.. te poti astepta la ORICE :))

    Eu l-am mirosit.. era mega evident!

    Niste javre ORDINARE!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt curioasa ce simt suporterii rapidului. ce parere au despre acest meci, despre rezultat....etc...
    azi s-a demonstrat inca o data ca agentiile de pariuri intervin in campionate, si decid meciuri.

    dar oare jucatorii rapidului...chiar nu au nici un cuvant de spus??

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana si Milan care in sezonul trecut pisHcase oleaca din locul 1.. s-a dus dracu surprinzator de acolo dupa un timp scurt, pierzand chiar aiurea cu unele. Asta ca sa se vada cat de mare e influienta unei case de pariuri.. si mai exista ceva exemple si pe la Real Madrid chiar.

    Din fericire din ce stiu, Milanul nu mai are casa de pariuri, asa ca rezultatele bombastice s-au mai eliminat si inca se mentin pe primul loc. Dar avand in vedere ca au mai scazut din diferenta, nu m-ar mira ca ceva prietenie sa nu mai existe cu fosta lor agentie.

    La cata mafie e acum te poti astepta mai la orice.

    Ce cuvant sa aiba Parioara ? Crezi ca ei nu si-au luat nicio leafa ? Macar cativa ? :)) La ce ratari am vazut era jale :))

    Sa nu uitam ca mafia lucreaza si prin arbitri si prin jucatori si prin patroni chiar.

    Ti-am mai zis eu, daca nu se va stopa asta macar oleaca.. sportul se va distruge incet dar sigur. Asta daca nu schimba pariorii asta prin a se lasa CAT MAI MULTI. Sa vezi dupa ce le scad banii cum ar decide iar "hai ba sa mai lasam corectitudinea sa-i atragem iar" :))

    E pe stilul: Come to the dark side.. we've got cookies!

    =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-o spun drept.. Deja in aia de pe la Pariorii.ro nici nu prea mai cred.. caci doar cand vad licarind N reclame cu case de pariuri imi dau seama ca unii trag si spre ponturi gresite si nu ponturile bune ii premieaza pe ei :)) Ci alea gresite!

    Marea mea recomandare pt toata lumea e sa le gandeasca in primul rand ei, si sa nu cumva sa bage orbeste. Macar daca gresesti in decizie sa fie a ta, cea finala. Nu a altei persoane.

    Eu de exemplu azi am gandit faza cu Rapidul si uite asa am evitat treaba :)) si inca's in carti cu ce-am mai pus.

    RăspundețiȘtergere
  5. de milan stiu sigur.ei nu s-au mai batut la campionat pentru ca aveau bwin pe piept.uite anul acesta au renuntat , si deja sunt aproape de castigarea campionatului....coincidenta????

    nu cred.

    RăspundețiȘtergere
  6. am sa incerc sa fac o lista completa cu echipele din europa care au sponsor casa de pariuri.vreau sa vad un tipar anume in rezultatele lor.rezultatele cu siguranta ca vor fi spectaculoase!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu, nici eu nu cred ca acum e coincidenta!

    Cat despre lista chiar te rog.. ca eu uneori stau sa caut pe google tricouri la unele echipe pe care vreau sa mizez :)) sa vad daca au sau nu sponsor casa de bets.

    RăspundețiȘtergere