luni, 11 aprilie 2011

SUREBET DE LA BAIETI

baietii de la http://ccvtips.wordpress.com/

au gasit un sure bet foarte bun

14 comentarii:

  1. Ce sure bet, ala cu erroarea ? Din pacate multi n-avem cont la casa aia.. asa ca fasss pt mine....

    RăspundețiȘtergere
  2. si te dor degetele sa iti faci cont?

    fara suparare, dar multi reactioneaza la fel....toti ar vrea sa gaseasca un sure bet la casa de pariuri de langa blocul unde locuieste si daca ar putea sa joace 10 ron si sa castige 2000 ron

    acum 2 zile am avut la fel, un sure bet pe care nu l-am postat pe site si din care ne-am scos cascaval cat sa avem de pariuri o luna;)

    RăspundețiȘtergere
  3. parioara iti poate confirma, surebeturile se gasesc greu si pe profit mic...asta e pe profit 10% si e ffff greu de gasit;)

    si da, e o eroare, dar orice casa de pariuri accepta o eroare ca sa nu se faca de ras.
    si pe baseball iti garantez ca se joaca foarte putin in europa, aproape deloc, fiind un sport care nu e deloc popularizat aici;)

    RăspundețiȘtergere
  4. pai da-ne tata pariu meciu predictia.. te caci atat pe tine. pune tu la casa ta de pariuri sure bet-uri. Crezi ca noi nu stim sa gasim surebeturi?
    ma enerveaza astia care se cred Mesia in pariuri daca au gasit o cota de 1,10 .

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu m-am chinuit oleaca sa fac si cont la bet365. Am primit si-n posta treaba de a face niste confirmari ca sa vada ca am/peste 18 ani. Tu crezi ca eu am drag sa ma screm la N case de pariuri pt inregistrare ?

    N-am decat o casa de pariuri iar la altele nu mai gasesc chef. B365 FTW b-)

    Si PS: eu nu prea joc 10 ron pt 2000 Ron :)) (sumele virate de mine sunt mai MARI) iar la agentii de coltul strazii apelez mai mult cand n-am bani in cont pe site (si ma prinde weekendul mai ales, deci nu pot sa ma duc la banca atunci ca-i inchis). In rest cum ziceam mai sus, B365 FTW :D Totul imi merge in regula si au cote care-mi plac.

    Din pacate asta e, eu imi caut smecheriile doar pe siteul meu, nu si pe altele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat despre Baseball, am avut si eu o perioada cand il incercam si a fost jale. M-am lasat de el.. cum mai incerc si cu hockey si chiar si cu baschet SI MAI ALES TENIS DE LA FUMEI :)).
    Sunt satul de loterie si-n pariuri.

    RăspundețiȘtergere
  7. da Lusio , dar ideal este sa ai cont la mai toate casele de pariuri.nu este obligatoriu sa ai si bani pe toate siturile.de multe ori un meci , care iti trage cu ochiul , are cote destul de diferite , la agentii.intr-adevar bet365 e super tare.....dar e foarte indicat sa ai conturi peste tot.ocazia de azi era foarte buna.pac pac...bagai 1000 lei , si aveai 100 lei garantat din nimic.

    cat despre baseball , si eu am aceeasi parere...dar recunosc ca nu ma pricep , iar baietii de la http://ccvtips.wordpress.com/ chiar au habar de acest sport , si dau ponturi foarte bune.sa-i urmaresti doar

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru cei care inca nu au inteles:


    joci miza 1000 ron pe 1...cota 1.86
    si joci 700 ron pe h+1.5 ...cota 2.75

    acum ideea e alta

    acel surebet de care ziceti voi nu este ceea ce ati postat.....voi ati postat o greseala a unei case de pariuri( care bineinteles ca se va sesiza si va bloca pariurile)

    la 1/2 ofera cote aproximativ egale....1.86 cu 1.95....ceea ce inseamna ca meciul este echilibrat....greaseala celor de la ladbrokes consta in faptul ca au inversat cota de la H-1.5 de la gazde (2.75) cu cea de la oaspeti (1.47)...probabil o eroare de sistem.....

    nu e normal sa oferi cota 1.86 pentru victorie si cota 1.47 pentru victorie pe handicap (oferi 2.75)

    asa ca nu va mai alarmati....s-a intamplat de 1000 de ori treaba asta si la bwin si la bet365 si bineinteles ca pariurile au fost date void sau la cota respectiva!!!

    asadar nu pariati pe acest pont!!!

    ma bucur daca ati inteles ce am explicat

    RăspundețiȘtergere
  9. Parioara.. am incercat sa trec si pe la Bwin si mi-a zis un tip ca trebuie sa bag niste euro ca sa-mi pot scoate banii si alte bla blauri asa ca am decis s-o las balta cu o noua inregistrare.

    Prea multe batai de cap cand deja stau stabil si frumos intr-o parte. Momentan singura mutare dorita ar fi din cauza unui nick la b365 :)) Ce mi-as mai dori sa-l schimb dar nu te lasa decat cu parola :(

    RăspundețiȘtergere
  10. la alte case de pariuri nu se poate paria pariul sa iesi in castig cu ceva?

    RăspundețiȘtergere
  11. @andrei

    esti praf tata, te pricepi la pariuri cum ma pricep eu la handball subacvatic. daca tu imi aduci un surebet pe cota mai mare de 1.20 iti pup si talpile. eu anul asta am gasit doar 3 surebeturi, din care unul m-am gandit sa il impartasesc si cu voi.
    chiar imi pare rau ca l-am postat si aici. carcotasi ca in romania greu gasesti. Ramaneti si jucati 3 lei sa luati miliarde.
    va doresc bafta

    RăspundețiȘtergere
  12. @Mesia
    stai linistit tot cu 3 lei voi juca, in nici un caz nu joc dupa tine.
    sau cumva trebuia sa imi cer scuze in genunchi Mesiei pariurilor ca nu am 100 milioane pe luna sa bag pe cote 1,1?!?!? daca nu esti in stare sa joci 4-5-6 evenimente din campionate pe care le poti urmari in fiecare weekend, sa gasesti pronosticuri in functie de evolutiile echipelor atunci e clar - ramai la sporturi subacvatice.

    RăspundețiȘtergere