joi, 20 ianuarie 2011

profit 100% incredere mare

Wawrinka S. (Sui)    -     Monfils G. (Fra)  2 @2,00 @bet365

22 de comentarii:

  1. cam ce incredere ai la meciul asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. incredere 8/10

    si incredere 9/10 ca meciul va fi over 3,5 seturi

    RăspundețiȘtergere
  3. ce parere ai de berdych-gasquet over 38,5 game-uri?

    RăspundețiȘtergere
  4. iti raspund mai tarziu.acum analizez aceasta partida

    RăspundețiȘtergere
  5. mai bine 3,5.. cred ca merg pe asta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna.Ce vezi tu la Berdych cu Gasquet?

    RăspundețiȘtergere
  7. eu cred ca o sa bata berdich...iar 1,40 este o cota suficienta

    RăspundețiȘtergere
  8. am observat ca nu prea le ai cu tenisul.....mai ales ultimele zile....

    iar la meciul asta eu zic ca pierzi banii, cat despre incredere.....iti zic eu 10/10 wawrinka....il spulbera pe negrotei care nu joaca tenis ci tzurca!!! credema, am mare experienta in pariuri si joc numai high stakes!!! bate wawrinka detasat....

    RăspundețiȘtergere
  9. mai asa va fi, cum spui tu, dar daca ar fi asa atunci elvetianul ar avea cota de 1,01...totusi este un meci echilibrat.....iti doresc multa bafta

    RăspundețiȘtergere
  10. In primul rand nu cred k o sa postezi comentariul meu.In al doilea rand anonimul de mai sus a avut dreptate...crezi k stii prea mult tenis si ai facut-o cam fiarta la turneul asta...ai fost jale in predictii.Si acum ma intorc la vechea mea idee:esti omul caselor de pariuri sa creezi diversiuni;)Numai bine si apuca-te de altceva!!

    RăspundețiȘtergere
  11. in primul rand ti-am aprobat comentariul, iar in al 2lea rand, la aceasta editie australian open am dat:

    25 de meciuri corecte si 8 meciuri gresite....si hmmmm....este un procentaj destul de bun

    RăspundețiȘtergere
  12. Acum lasa-ma cu meciurile din turul 1,pe care sincer nici tu nu cred k le-ai jucat...mai ales single cum zici k joci mereu.Iesi in pierdere daca joci single cote de 1,01.Eu spuneam de meciurile urmatoare...unde ai dat cam 7 proaste si vreo 6-7 bune.Nu spun cu rautate,dar sincer ma asteptam la mai multe meciuri nimerite.Sa gresesti 2-3-4 e omeneste,dar la prestanta ta...e cam multicel;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonimule!! lasa-ne tata daca ai plesnit-o si tu te crezi parior de "high stakes". daca ai zis 10/10 pe Berdich e clar ca esti praf. cnd a zis parioara ca ia Simon set nu ati mai zis nimic. si daca crezi ca e omul caselor de pariuri nu te lua dupa acest blog.(plus ca ti-a publicat comentariile)

    RăspundețiȘtergere
  14. tudorache gabriel21 ianuarie 2011 la 17:49

    parioara!!! ce faci? sunt anonimul de ieri care ti-a zis ca te grabesti cu monfils!!! se pare ca a fost cum ziceam!!! parca vedeai un meci echilibrat!!! nu stiu daca ai urmarit meciul dar iti zic eu ca doar primele 20 de minute a fost echilibrat pana cand wawrinka s-a incalzit!!! dupa aceea monfils a ramas doar o bucata de carne dubioasa :)) ti-am zis....ramai pe fotbal ca acolo le zici bine....la tenis nu e de tine!!!

    in plus un sfat pentru azi!!! nu juca halep cu miza mica si incredere mica!!! joaca radwanska cu incredere mare si miza si mai mare!!! o spulbera!!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. tudorache gabriel21 ianuarie 2011 la 17:52

    iar cu cota de 1.01 te grabesti!!! si barcelona spulbera tot ce prinde si niciodata nu are 1.01!!! vorbesti ca un copil!!! chiar daca toata lumea ar fi stiut ca il spulbera wawrinka, casele de pariuri nu ar fi dat 1.01 cota...ptr ca in cazul acesta monfils ar trebui sa aibe 13 cota....si toti pariorii vor juca cota de 13 chiar daca stiu ca nu are nicio sansa sa iasa, insa pentru castig!!! si azi nu s-a intamplat dar macar o data la 10 meciuri se va intampla si atunci casele ar fii datoare vandute la pariori ;) este un mecanism mai complex....mai ai de studiat

    RăspundețiȘtergere
  16. salut gabriel....
    ai avut dreptate la acest meci...bravo.dar iti zic de acum incolo, atunci cand se vor intalni din nou francezul si elvetianul, tot pe monfils voi juca.azi asa a fost sa fie.poate daca lua monfils primul set era altceva...dar cum spuneau si comentatorii de la tv....monfils se poarta ca un copil....mie imi place foarte mult stilul sau.
    azi a batut elvetianul mai ales pentru ca a avut un plan tactic foarte bun, de la care nu s-a abatut.(cat mai multe mingi pe reverul lui monfils), iar francezul a cedat.
    si sa-ti mai spun ceva.elvetianul nu era atat de favorit pe cat spuneai tu.meciul era clar echilibrat, iar monfils conducea cu 2-1 la intalnirile directe.acum e 2-2, egalitate perfecta.iar despre faptul ca ma pricep sau nu la tennis?? asta voi vedea la finalul turneului cand voi face o balanta....dar momentan sunt mult pe plus.

    in rest bravo tie ca ai reusit sa ma critici fara sa folosesti injuraturi.iti multumesc si pentru simplul fapt ca ma citesti....

    o zi placuta si cat mai profitabila

    RăspundețiȘtergere
  17. tudorache gabriel21 ianuarie 2011 la 18:19

    ma bucur ca stii sa accepti criticile! asta e dovada ce intelepciune! nu vreau sa consideri rautacioase remarcile mele...nu te critic cu rautate ci incerc sa te ajut!!!

    o alta corectura: wawrinka si monfils erau la egalitate 2-2 inainte de meci: 2-0 si 0-2 indoors si 2-0 si 1-2 pe hard! monfils conducea cu un set!!! insa nu asta conteaza!!!niciodata nu te iei dupa intalnirile directe ci dupa forma de moment!!!

    monfils are capacitate si fler de tenisman, insa nu are nimic pe umeri( la cap ma refer)! e doar un pachet de muschi...chiar nu stiu ce iti place la el....

    wawrinka nu prea are calitati de jucator....dar are cap si dupa federer el urmeaza ca tehnica si strategie in tenis!!! nadal si djokovici joaca la plesneala....wawrinka stie jocul si fiecare lovitura le pregateste pe urmatoarele!!!

    iar cu faptul ca esti pe plus....oricine poate fi.....joci 1 milion pe fiecare favorit din fiecare meci zi de zi si ai sa vezi pe ce plus esti...problema sta in procentaje: eu am pierdut doar 2 meciuri de cand a inceput australianul......din peste 30 jucate si alea sunt gasquet-berdych over3.5(aici m-am inselat total...eram sigur ca gasquet joaca 5 seturi)....si raonic cu llodra 2( eram sigur ca ii da 3-0) in rest...totul a mers ca la carte!!!

    succes

    RăspundețiȘtergere