vineri, 28 ianuarie 2011

intrebare

rog cei care se pricep la basket, si in special la nba.....sa-mi explice ce se intampla cu Cleveland Cavaliers in acest sezon.
parca sezoanele trecute erau bunicei....
deci...astept comentarii

16 comentarii:

  1. pai,a plecat LeBron James,cel mai bun om al lor,plus inca vreo 2 daca tin bine minte. Iar achizitii mai importante nu au facut. Oricum,faptu ca James nu mai este,cantareste intr-atat incat sa fie cea mai slaba echipa. Am vazut ca ai luat pe Clevland sa castige. Ma cam indoiesc sa iti iasa,chiar daca Denver nu se descurca asa bine in deplasare ca acasa,insa nu-i vad cum s-ar impiedica de aceasta echipa.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ma pricep la nba....dar joc pe Cleveland Cavaliers pentru ca pontul este venit din strainatate.se pare ca are un sir foarte mare de infrangeri consecutive....si cred ca in curand se va sparge acest sir....
    oricum am sa joc un fel de martingale pe ei...pana vor castiga
    la final va fi profit suficient

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu paria pe ei! asa am zis si eu! dar garantez ca diseara vor fi infrinti din nou!

    RăspundețiȘtergere
  4. se merita sa pariez pe ei...

    la bwin au cota de 5,50...

    daca pierd...apoi voi juca din nou pe ei...si nu trebuie sa dublez suma ca la clasicul martingale...

    presimt ca victoria va sosi destul de repede.

    si mai am un avantaj....faptul ca spre exemplu in anglia...unde joc eu...cota azi este de 6 ....si in general cotele sunt mai bune....

    spre exemplu...azi joc 1000lire...daca voi castiga...vor fi 6000 de lire....daca pierd...voi juca din nou 1000 lire....si apoi tot asa....dar simt ca victoria va veni curand....poate chiar in aceasta seara

    profitul e garantat.
    statistic vorbind....nu poate sa piarda la infinit aceasta echipa...cat va fi de slaba.

    RăspundețiȘtergere
  5. in noiembrie 2010...au mai avut o serie negativa de 10 meciuri consecutive fara victorie....dar apoi in al 11 lea meci...au castigat.
    acum au deja 18 infrangeri consecutive....
    chiar e strigator la cer...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cam asa sta treaba momentan:

    http://img836.imageshack.us/img836/4777/rwev.jpg

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum vrei! Suma e foarte mare! Eu zic sa bagi mai putin! Denver are totusi jucatori buni, desi Carmelo are gandul numai la transfer! Eu zic ca diseara vor pierde la +10 cosuri diferenta! :P

    RăspundețiȘtergere
  8. nu-i indicat sa pariezi pe ei azi, zic eu. Denver N. inscrie minim 100 pt/meci (107 average)de regula si nu-i vad pe Cleveland sa tina pasul. deasemenea DN a castigat pe 15 Ian impotriva lui CC 127-99. ok! s-a jucat in Denver, dar totusi sunt prea buni pentru CC.
    CC v-a castiga pana la urma, dar nu poti prezice cand. Posibil sa o faca acasa impotriva unei echipe slabe si atunci cota ce o vei lua va fi maxim 2/1. Uita-te totusi ca inainte de seria asta de 18 infrangeri au castigat un singur joc in OT iar anterior au mai pierdut o serie de 10 dupa cum vad ca stii. In plus, uitate la recordul lui Washington Wizzards away 0-21. Pe la 0-11 am zis acelasi lucru ca tine cu Cleveland acum: tre sa rupa seria. Well, not really. Bine ca i-am lasat.

    oricum, tu faci ce crezi. Poate chiar ai noroc si castiga azi, mai ales ca zici ca ai informatii. In multe meciuri CC a condus chiar si cu +10 pct, dar cred ca lipsa de strenght in depth in squad iai spune cuvantul.

    P.s. interesant imi pare ca Orlando Magic e favorita azi la Chicago B. Cred ca iau Chicago, ca acasa i-au batut si pe Boston C si pe Miami in divizia lor si chiar si pe San Antonio.

    RăspundețiȘtergere
  9. am sa joc azi...si urmatorul meci....si atat!dar asa presimt eu....ca o sa bata foarte curand.
    multumesc pentru explicatii!se vede ca te pricepi...eu nu am treaba deloc cu sporturile americane

    RăspundețiȘtergere
  10. Well, un singur lucru am invatat despre NBA...ca apar tot felul de rezultate imprevizibile atunci cand nu te astepti. Nu se merita pariat sume mari.

    Dallas Mvericks dupa un inceput bun in care mi-au adus ceva bani, in special prin victorii away, in momentul in care s-a accidentat Dirk Nowitzki (posibil cel mai bun jucator al lor) au inceput sa piarda masiv (si eu odata cu ei..pana i-am lasat. a revenit Nowitzki dar mai astept pana isi intra in forma).

    Pana una alta sper ca la handbal sa bata Danemarca deseara (-0.5) si Franta la scor (-3)si atunci poate pun si eu ceva pe NBA.

    Daca doresti mai multe info despre NBA, intra pe site-ul lor: http://www.nba.com/
    iar daca nu ai somn noaptea si vrei sa urmresti un meci (delay 30 sec cred), intra pe: http://www.firstrow.net/
    Puteti urmari orice meci (handbal, tenis, footbal, Nba...) oricand.

    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cam dispretuiesc hockeyul, baschetul si chiar si tenisul in bets.

    La hockey cateodata zici ca-i loterie. Iar la baschet acum o saptamana si ceva m-a ars un singur meci din baschet (pt 6 mil) desi a mea parea favorita clara, si-a luat-o pe coaja. Iar la tenis vorba ta, poate o mai apuca pe una perioada si ti-a stricat biletu gen. :-j

    Cel mai fain e la fotbal.. de exemplu am avut recent pe Man Utd.. era condusa cu 2-0.. si s-a terminat 2-3. Daca era hockey, dupa ultimele mele experiente, pot spune ca era pa meciu daca era 2-0 pt adversar :)))

    Buba e ca inca suntem in luna ianuarie si: ori abia au inceput unele campionate (inclusiv alea din Brazilia pe care mai pariez cateodata), ori unele inca asteapta (gen chiar Austria acum) :( Si din cauza asta mai ajung sa ma "refugiez" intr-un meci sau 2, de baschet sau hockey :( sau acum cu Australian, tenis.

    Desi sunt destule magarii si-n fotbal.. il prefer oricand in detrimentul altor sporturi. E cam singuru sport cand desi e condusa echipa ta, daca are si nume mare, ai sanse maricele sa isi revina. In hockey s-a intamplat sa bag si nume grele si tot si-au furat-o uneori chiar clar :| :))

    Sincer, prefer sa caut prin liga a 3-a din Austria :)) decat sa ma duc spre hockey sau chiar si baschet.

    RăspundețiȘtergere
  12. Denver Nuggets e mai buna decat Cleveland Cavaliers la toate capitolele. Eu am pus DEN Nuggets -10 cota de 1.95 .

    RăspundețiȘtergere
  13. Lusio, intradevar hockey-ul e si mai imprevizibil decat Nba-ul. Nu mai pariez pe hockey de ani buni.

    Astept sa vad ce face Danemarca acum, ca Franta m-a lamurit. Conduceau cu 7 goluri, ca apoi sa tremur ca mai aveau doar 2 in fata. Eh! Macar a fost -3 si n-am pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  14. deci,daca e 2-0 pt adversar in hockey,sa stii ca nu e pa :))..poate sa fie si 4-0..si tot nu e pa. in hockey se poate inscrie si un gol pe minut( am prins eu un meci din asta,in care echipa pe care am pariat a condus la un moment dat cu 5-3..insa in 4 minute ceilalti au dat 4 goluri:|..pana la urma sa-a terminet 6-7.)

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim.. tu poate ai fost mai baftos.. dar la mine intoarceri nu prea au fost. Daca si-au luat adversarele avantaje.. mi s-a dus treaba :-j

    E ciudat caci acum 5,6 ani imi ieseau mai lejer dar in vremurile actuale e jale mare la sportul asta.

    Per total tot fotbalul ramane baza.. faza e ca e greu cand nu prea ai meciuri. Si uite asa tot ajungem si la alte sporturi. Cel putin eu d-asta ajung.. ca nu mai gasesc unele care sa-mi para BUNE si la fotbal.

    RăspundețiȘtergere