vineri, 21 ianuarie 2011

Halep S. (Rou) - Radwanska A. (Pol)

am sa joc cu incredere mica si miza mica

Simona halep to win @ 3,00

11 comentarii:

  1. It's over.. ramanem fara romancute.

    Desigur ca mi-ar place sa fie wrong ce zic.. dar ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna sa-ti fie inima!!!m-am bagat aici sa-mi spui ce zici de Freiburg-Nürnberg 1 merge???
    am facut ieri un bilet si era cota de 2,20 si acum unde joc eu ii 2,40.ii ceva suspect??
    poate ma ajuti cu un sfat.Merci si numai bine

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu nimic suspect.probabil ca cei de la freiburg au vreo 2 titulari accidentati, sau suspendati...

    RăspundețiȘtergere
  4. tudorache gabriel21 ianuarie 2011 la 18:05

    s-a pariat mult pe x2.....lumea asa vede meciul.....din cauza asta casele au scazut cota la x2....sa-si micsoreze pierderile in cazul in care rezultatul iese de asa natura! cota la 1 creste invers proportional cu cea de la x2!

    so....be chill...nu e blat!!! ci doar spiritul de turma!!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. nu-i va fi usor dar la cum a jucat Simona pana acum, de ce nu??
    HAI SIMONA!!! sunt sanse. si daca sunt sanse exista speranta. Monfils a dezamagit. observ ca vin din ce in ce mai multi care te contreaza la fiecare pronostic, doar doar de vei gresi tu si ei sa vina "ti-am zis eu, eu pariez doar high stakes" .

    RăspundețiȘtergere
  6. domnule andrei! nu vin sa contrazic, ci vin sa ajut!!! ma cunosc f multi din lumea pariorilor...joc de peste 10 ani.....si nu joc mize sub 1000 ron....ideea e ca Monfils nu a dezamagit!!!nimeni nu a zis ca bate!!!daca te uiti pe orice site de evolutie a cotelor ai vedea ca toata lumea juca pe wawrinka si cota scazuse de la 2.1 la 1.53 la startul meciului!!!!!deci 99% din pariori au jucat wawrinka si 1% monfils!!!.....nu contrez la fiecare pronostic, ci dau o parere....uneori e bine sa asculti parerea unora mai experimentati!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. cat despre simona halep......NU SUNT SANSE!!! poate doar speranta!!! dar sanse nu sunt!!!! Radwanska...locul 14 in lume la 21 de ani!!!asta zice ceva.....top 20 in wta e foarte tare....e greu sa ajungi acolo......a batut-o pe D.krumm care e buna la indoors si pe martic care a facut meciuri bune din calificari! halep s-a zbatut cu kremer (=0) si a avut mare sansa sa o prinda pe kleybanova in zi proasta....ca a avut noroc cu carul cand a batut-o...daca pierdea tie-breakul lua 0-6 in setul 3....

    sa fim seriosi.....nu misca halep azi....6-2 6-3 radwanska ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. daca vreti un meci de incredere 99%.....s.peng cu morita.....1 solist...o bate peng de ii suna apa in cap...si cota buna 1.25.....merita si 2-0 la seturi.....

    si mai cred cu tarie ca schiavone se inclina in fatza kuznetzovei azi.....aici se pot juca 3 seturi dar bate kuznetsova.....80% incredere

    RăspundețiȘtergere
  9. mda.....eram aproape cu 6-2 6-3....a fost chiar mai rau 6-1 6-2....se pare ca spusele mele iar s-au adeverit!!! o fi coincidenta, noroc, sau chiar stiinta ;))

    spor!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai jucat si handicap pe game-uri TG ?

    RăspundețiȘtergere
  11. e senzational!!! si eu joc la pariuri de 11 ani si joc doar de la 1100 RONI in sus..pff Hai lasa-ne!!
    Sa fim seriosi nu exista oameni experimentati in pariuri. E clar cat de multi il CUNOSC pe asta ( se lauda singur) :)) . e doar vb de cine vrei sa asculti sau cu cine vrei sa te sfatuiesti.

    RăspundețiȘtergere