luni, 21 februarie 2011

Boulogne - Le Mans

over 2,5 @ 2,40

8 comentarii:

  1. Buna,

    Stii ceva de meciul de maine de la hockei dintre Modo si HV 71? HV 71 se bate la titlu si Modo e pe ultimul loc, iar cotele o dau usor favorita pe Modo.

    mercic

    RăspundețiȘtergere
  2. ceau.
    mie cotele mi se par corecte.totusi hv 71 nu prea este in forma ....si pe deasupra joaca destul de modest in ultimul timp in deplasare...iar in ultimele 2 confruntari acasa la modo ...hv a invins o data dupa penaltiuri , si o data a fost invinsa categoric cu 5-1.asadar meciul este echilibrat!!

    RăspundețiȘtergere
  3. uita-te la mutual matches

    http://sfstats.net/hockey/leagues/15_Elitserien/compare/202/203

    RăspundețiȘtergere
  4. la hochei multi nu iau un aspect in considerare...nu cine termina pe primul loc castiga campionatul..se face un play-off..mai sunt vreo 6 etape in suedia..HV71 e ca si calificata iar modo se poate salva..ultimele meciuri sunt foarte imprevizibile..mai bine joci pe echipe care sunt la limita intrarii in play-off...acelea ar trebui sa traga tare..sau astepti play-offul

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim are dreptate. HV deja si-a asigurat locul in play-off. Ca joaca ori de pe locul 1 , ori de locul 2, cred k le este indiferent. Totusi sunt cea mai buna echipa din Suedia si nu prea conteaza adversarul cu care vor juca in play-off. In schimb, Modo trebuie sa castige neaparat, nu doar meciul cu HV, ci si urmatoarele pentru a ajunge in play-off. Iar, in eventualitatea in care se vor intalni din nou in play-off, cu siguranta Modo le va face un mic cadou celor de la HV... Asa vad eu lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  6. esti bolnava cu Boulogne tu nu vezi ca numai rateuri ai???

    RăspundețiȘtergere
  7. iar nu mi a iesit nici macar peste 1,5...

    parioara eu zic ca nu mai are sens sa luptam impotriva curentului :))

    foarte probabil atat eu cat si tu daca jucam sub meci de mec ipe boulogne..era cu mult in profit

    RăspundețiȘtergere
  8. Si-ar fi ceva Cupy sa bagi sub 1,5 si sa se dea 2,5 (IN SFARSIT) =))

    RăspundețiȘtergere