joi, 10 februarie 2011

NATIONALA ROMANIEI......INCOTRO?????

CE PARERE AVETI DESPRE ACTUALA GENERATIE? INCOTRO NE INDREPTAM? CE E DE FACUT?

4 comentarii:

  1. Spre nimic..

    Ce e de facut ? Lucrat la mentalitate plus cat mai multe centre PROFI de juniori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie schimbat antrenorul in primu rand pentru ca nare nicio treaba cu selectia numai pe langa o face si mam saturat ca fiecare data vina pe arbitru , pe vreme , pe orice doar numai el nu e vinovat , sufera de aceeasi boala ca tacsu , iar totul o sa decurca normal.razvan e bun ca antrenor de club . Centre de juniori profi sunt , doar ca nu se mai pune atata baza pt ca e mai usor sa aduci un african ,portughez gata format si pe bani putini, raspunz pe Lisio

    RăspundețiȘtergere
  3. Actuala situatie a nationalei se datoreaza in principal intrarii Romanii in Uniunea Europeana. Dupa intrare, unele echipe au trimis si 11 jucatori straini pe teren (CFR Cluj, FC Vaslui). Razvan Lucescu nu este vinovat pentru ca sincer nici nu prea are de unde selectiona. Anul trecut in primavara m-a enervat foarte tare. La Botosani (orasul meu) se joaca barajul cu Anglia iar el ramane in Franta sa spioneze Luxemburg. Poate sunt putin rautacios. Este nevoie de Mutu si de Radoi. Centre de copii si juniori are fiecare club, dar trebuie ca acei juniori sa fie promovati. Europenele din 2012 nu le prindem. Mondialul din 2014 nu prea cred. Poate Europenele din 2016 din Franta, poate, insa foarte greu. Momentan nu se vede nimic, lucru observat si de catre Mircea Sandu si de Razvan Lucescu. Cine vrea sa ma contrazica sau imi aduca alte argumente, este liber sa o faca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Antrenorul e primul vinovat de ce se intampla.cu jucatori ca florescu si roman nu poti bate bosnia nici macar cipru.sa plece selectionerul.

    RăspundețiȘtergere