miercuri, 16 februarie 2011

Arsenal - Barcelona

acesta este un pariu strict personal. nu va recomand sa jucati , decat daca vreti voi.nu vreau sa aud la finalul meciului comentarii rautacioase.

asadar....barcelona cred ca in sfarsit si-au gasit nasul.cred ca in sfarsit pot juca cu o formatie pe masura lor.arsenal nu e almeria , levante , zaragoza , getafe , atletico....etc.....arsenal joaca pe teren propriu si sunt constienti ca unica lor sansa este o victorie in seara aceasta.cu siguranta ca meciul a fost pregatit foarte bine , iar rapizii jucatori ai lui arsenal vor incerca sa profite de propriul teren si de atmosfera incredibila din anglia.barcelona azi se va lovi de o echipa care nu se va da la o parte cum fac altele prin spania , si care nu va ezita sa-l faulteze pe messi.benzile lui arsenal sunt foarte rapide , si sunt in stare sa distribuie centrari de calitate, lucru cu care barcelona nu prea s-a intalnit in acest sezon.

asadar bate arsenal @ 4,00
arsenal -1 @ 6,90

17 comentarii:

  1. postarea asta o sa bata recordul de comentarii...deja toti cei ce voiau sa parieze pe barca stau in dubiu...poate stii tu ceva de la prietenii din anglia?:P..oricum e un pariu curajos..sunt fan arsenal si as fi fost tentat sa joc si io pe victoria lor dar ma gandeam ca trebuie sa fii nebun sa pariezi imporiva barcelonei..acum parca am mai mult curaj..

    RăspundețiȘtergere
  2. 5-0 cu real madrid iti zice ceva???

    iar realul nu e arsenal ....

    eu vad un 1-2,2-2,2-3 scor.....si nu cred ca arsenal are vreodata sanse sa bata!

    cat despre over2.5 ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  3. overul pare probabil...dar nu as paria pe el....

    RăspundețiȘtergere
  4. Arsenal-Barcelona GG Ar trebuii sa fie un meci deschis..nici una din echipe nu sjtye sa se apere. Nu va lasatzi pacalitzi de egalul Barcelonei din weekend.

    RăspundețiȘtergere
  5. l+am luat si eu cu 1milion, daca nu iese asta e.merci oricum

    RăspundețiȘtergere
  6. din cate am vazut Barca are probleme cu echipele care stau cu fundul in poarta si se desurca f bine cu cele care joaca deschis, intrucat le lasa spatii.

    In weekend, Gijon s-au aparat tot meciul, si au asteptat contraatacul, dar astazi partitura va fi alta, va fi un meci deschis si sunt convins ca Barca va inscrie cel putin 2 goluri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cred ca va fi un meci de over 3,5. Poate chiar over 4,5. Daca ambele echipe isi pastreaza stilurile de joc, atunci, cu siguranta, va fi un meci cu multe goluri. Sper doar sa nu se termine 0-0. Cel mai greu e sa se marcheze primul gol, apoi lucrurile isi vor urma cursul normal. Oricum, ar fi frumos sa vad si o victorie a lui Arsenal :)

    RăspundețiȘtergere
  8. deja au inceput sa scada cotele pe arsenal..:))

    RăspundețiȘtergere
  9. eu as zice k un 1X ar fi cel mai sigur,daca mergi foarte bine in campionat nu inseamna k mergi bine si in Champions League.Barcelona nu bate!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sahtior (gol marcat.. cota 1.45) -> Luatusss :>

    Aveam incredere in asta :D

    RăspundețiȘtergere
  11. iti multumesc pentru pont mai ales ca am pariat cand arsenal era condusa...iti multumesc inca o data pnetru analiza meciului(incurajatoare analiza)...o asemenea inspiratie...mai degraba neatentie si panica... am mai avut acum vreo doi ani la un meci manchester-totenham(parca)cand la pauza meciului manchester u. era condusa cu 3-0 si a fost un cutremur de pamant in romania in timpul pauzei si din neatentie in loc sa pariez pe victoria lui totenham am pus toti banii (vreo 300 ron) pe manchester pe o cota de vreo 58(parca)...era la bwin ...pana dimineata n-am intrat pe net si nici nu mi-a mai ars de meci dupa un cutremur de 6,5 grade la etajul 10...cand am vazut cati bani erau in cont era sa fac stop cardiac...asa ca uneori e bine sa fi "prost"...multumesc inca o data...spor la bani la toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  12. felicitari....wooow...m-ai lasat fara cuvinte.oricum o seara minunata....s-a dovedit ca daca o echipa joaca fotbal...barca nu e invincibila

    RăspundețiȘtergere
  13. multumesc ca existi.doar atat pot spune.esti cea mai tare

    RăspundețiȘtergere
  14. sclipitoare...asa esti... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. lol....acuma sa fim sinceri ca a fost pur noroc...arsenal a jucat doar ultimele 25 de minute ...in rest au avut cate 5-6 minute in care nu atingeau mingea.....in prima repriza peste 45 de pase consecutive barca in 8 minute...pana s-a gandit pique sa dea pasa in adancime si au pierdut posesia!!!

    acum ce sa mai zic, cu noroc, fara noroc, ti-a iesit pasenta!

    bravo!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. parior slab..se pare ca esti fan barcelona (si n-am nicio problema cu asta) dar nu mai juca la pariuri dupa cum iti dicteaza inima...e adevarat ca barca a batut pe real...dar nu cred ca toti dinamovistii au jucat pe dinamo dupa meciul bun de la liberec..sau stelistii pe steaua dupa meciul de la kiev..parioara a avut dreptate ca multe echipe din spania sunt mediocre..iar campionatul din anglia,parerea mea, e peste cel din spania..la pariuri pe langa clasamente, statistici si forma echipelor conteaza mult inspiratia pe care o ai cand alegi meciurile pe care le vei juca..iar in final norocul(pe care nu il poti controla)..parioara a combinat toti cei 3 factori si i-a iesit...mult succes tuturor

    RăspundețiȘtergere
  17. mie asta mi se pare o argumentare idioata pentru meciul arsenal-barcelona. ca s-o zic pe fata -> DA tin cu Barcelona, Da am jucat la pariuri pe Barcelona si cu sufletul, dar va zic sigur de ori cate ori ar juca echipa Barcei de acum cu Arsenal de acum Barca va bate DACA vor. teoria mea este ca Barca a vandut meciul. dupa ce Barca a marcat nu au mai atacat direct poarta. in a doua repriza Pedro scapa singur la 16 metrii mingea topaind in fata lui si el nu suteaza, nu si-o preia ci asteapta sa obtina un faul, in conditia in care Pedro are o viteza uluitoare.

    RăspundețiȘtergere