duminică, 28 noiembrie 2010

E greu sa intelegeti ca sunt plecata.blogul se va inchide.nu meritati nimic.intr-adevar nu ma pricep.o sa trec la cratita

16 comentarii:

  1. NUUUUUU!!!iti fac eu de mancare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt un personaj care te urmareste de cateva saptamani. Si vreau sa iti spun ca ai toata aprecierea mea. Nu sunt un pustan...am peste 30 de ani si pana acum, eu cel putin, nu am intalnit pe altcineva mai bun tipser ca tine. Rugamintea mea: nu are rost pentru cativa copii mucosi sau pentru niste nemernici drogati sa retragi o mana intinsa multora. Cei care stiu sa discearna apreciaza tot ce faci pentru noi. Iar ceea ce faci tu inseamna bunatate si altruism. INTELEGE! AVEM FOARTE MULTI NEVOIE DE SFATURILE TALE! Insa...tu vei decide!CU MULT RESPECT!

    RăspundețiȘtergere
  3. ar fi cea mai buna alegere pe care potzi sa o faci,,,,nu de alta dar mai sunt naivii care se ia dupa tine si pierd bnii ....asa ca mai bine tzinetzi ponturile pt tine....eu zic ca e mai bine asa....

    RăspundețiȘtergere
  4. hai nu fi suparata...trebuie sa accepti si unele critici ,chiar daca vin din partea unor misogini...unii barbati nu accepta sa fie dominati intelectual de femei...pentru atata lucru nu cred ca merita sa inchizi acest blog...la urma urmei totul tine si de noroc ...eu am o rata de castig de 80%/zi pe ponturile tale...joc tot ...numai single...si mi-a iesit...bravo faci o treaba buna!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. da u acuma dak zici unu care ii prost ca nu te pricepi il bagi in seama? nu gandi si u ca un copil lasai sa vorbeasca

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt si oameni care apreciaza ceea ce faci.Nu ar trebui sa asculti toti figurantii care isi dau cu parerea.Sper sa revii la ganduri mai bune si sa nu renunti la blog.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. asa sa faci;)

    la cratita cu tine:D

    postezi doar asa in dorul lelii.....esti "mare" =))

    RăspundețiȘtergere
  8. Bai mucosilor voi nu aveti treaba cu pariurile voi credeti ca ea poate da ponturi 100%sigure tot timpu kand ati castigat cum a fost? pierdeti si faceti circ ia mai dava-n p... mea de cretini copii facuti ptr alocatie (parioara nu te lua dp ei faci o treaba buna te sustin)

    RăspundețiȘtergere
  9. urmaresc cateva bloguri de pariuri, printre care si al tau....daca imi permiti, tu in acest blog nu prezinti nici o analiza de meci, iti dai doar cu parerea despre un pronostic....
    poate ai auzit de baietii de la ccvtips, desi si ei au lasat-o mai moale in urma perioada...dar ei cand ofera un pont, analizeaza acel meci si ofera niste argumente.
    am inteles ca si ei s-au lasat de blog, sau cel putin nu isi mai dau interesul, ceea ce e pacat:(
    ideea e ca spatiul blogeristic romanesc are nevoie de persoane care sa isi dea silinta pe MOCCa, in folosul pariorilor...
    inca nu am jucat nici un meci oferit de tine, dar te-am folosit ca inspiratie...daca dadeai ca pont un meci pe care vroiam sa il joc si eu, atunci il jucam, daca aveai o parere contrara fata de a mea, atunci renuntam sa mai joc meciul respectiv;)

    RăspundețiȘtergere
  10. nu te lua dupa copii care nu au altceva de facut decat sa injure pe internet...si in plus daca cineva nu este sigur de ponturile tale sa nu puna si gata..da asta nu inseamna ca trebuie sa le faci pe plac unor copii fara minte

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu te lasa influentata de acesti retarzi ignoranti, pur si simplu gandesti prea mult si nu sesizezi lucrurile importante. Asa se intampla cu astia care mai au si creier :)

    RăspundețiȘtergere
  12. parioara, adevarul ca din 5 meciuri ai nimerit unu...

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu retragerea tot ce o sa faci e sa dai satisfactie unora ca astia care te contesta. Si o sa spun si de ce vor avea dreptate.

    Caci esti slaba de renunti. Un barbat n-ar face asta, dar tu "fugi la cratita". Esti sensibila. Atunci chiar n-ai ce cauta aici daca pleci din cauza la cativa.

    Un sfat.. accepta doar ce comenturi doresti.. iar daca unii injura, baga niste spam. Iar al 2-lea sfat.. de pleci, fa-ti un alt blog si ia-ti nick de baiat. Cine te apreciaza, te va urma si-n alta parte.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ba ce frustrati sunt unii de aici..n-are rost sa inchizi acest blog, chiar daca mai pierdem uneori pe meciurile tale, esti o mina de aur :) .Si voi astia cand vedeti niste ponturi mai treceti-le si prin creierul vostru mic cat o nuca, nu puneti mecanic.Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu te supara....cei care te injura sau iti adreseaza cuvinte jignitoare sunt niste nesimtiti. Nu merita sa te superi pentru cateva persoane.

    RăspundețiȘtergere
  16. Oricum esti PRAF,din 5 meciuri iti iasa 2-3....Foarte slaba!

    RăspundețiȘtergere