luni, 15 noiembrie 2010

sa-i spuna cineva lui albut ca e blat!!!!!

16 comentarii:

  1. Chiar aia am vrut sa spun si eu:))) ca ala ce a facut penalty-u l-a facut clar...Pana si Tudor cred ca stie ce e blat :)) ca nu a dat penalty pentru Bistrita la hends-ul fundasului CFR-ului :( ! FORTZA CFR

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma lasi?! Cum draku sa lase in poarta doua mingi care se lovesc efectiv de el (Traore) si un penalty executat la misto de Cadu? Nu-mi vine sa cred ca CFR e asa slaba. Bine, nici nu i-am mai vazut de mult...dar nu ma mai uit la repriza doua ca innebunesc la banii ce i-am pe ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. eh, lasa ca imediat primeste bistrita un cartonas rosu....si va fi o faza fixa ceva, lasa marcajul mai liber si se face 0-1.apoi sper in minutul 94 la ultima faza, sper sa nu urce si albut in atac ca ala nu stie ca e blat... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. zi si u in seara asta niste meciuri pentru amicale dak doresti...ms

    RăspundețiȘtergere
  5. lol. Asta o fi Banica deghizat.

    Traore chiar a avut marcaj liber, iar penalty-ul a fost cadou de la Bistrita, dar parca CFR nu vrea sa castige :( In fine, verific la final cat se termina (mint, ca sigur trag cu ochiul la scor prin minutul 70 :D)

    RăspundețiȘtergere
  6. :))))))=))):))))))) Super tare comentariu cu Albut la ultima faza in minutul 94=))...nu mai bine ar lua rosu Albut ? si un nou penalty pentru CFR ?:)) FORTZZZZZZZAAAA CFRR !!! DOAMNE AJUTA SA BATA :x:x:x

    RăspundețiȘtergere
  7. sa-ti zica cineva tie ca esti proasta si penibila! daca cfr nu bate fa si tu ceva de onoare si inchide site sau posteaza ponturile scutiindu-ne de comentarii personale!

    RăspundețiȘtergere
  8. oricum este un meci de cascadorii rasului.clujul are tot spatiul din lume si nu e in stare.

    RăspundețiȘtergere
  9. SebastianTko, micutzule, nebunaticule... :) }{

    RăspundețiȘtergere
  10. BINNEEEE ALBUTTTTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A AFLAT SI EL LA PAUZA CAND I-AU SPUS COLEGII :)))))) YESSTEEEEEE :x:x:x:x:x:xx

    RăspundețiȘtergere
  11. SebastianTko nu fi nesimtit te rog frumos ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. bun pronostic parioaro.....se pare ca din nou ai dreptate :)

    RăspundețiȘtergere
  13. parioaro ?i-ai dat sms la pauza ? vezi ca te ia DNA :))

    RăspundețiȘtergere
  14. SebastianTko...se pare k ai mintea exact cat un Tico..fatza de o minte normala care e cat un SUV...esti un mare proooost...nu mai critica atata k nici nu stii sa-ti scrii numele din buletin...am vazut eu ce pronosticuri ai dat...esti vai de capu tau..amaratule...macar parioara are procentaj de 70-80 la suta la meciurile care ni le ofera...deci e foarte priceputa...in schimb tu esti doar un copilas prost crescut si fara minte . Bravo parioara pt pronosticu de azi cu clujul...am pariat 100 % sigur p cluj...stiam k ai dreptate :)

    RăspundețiȘtergere