luni, 15 noiembrie 2010

asadar de joia trecuta am spus, sa puneti toti banii pe cfr! si am spus ca va fi si cartonas rosu!!!dar no, femeile trebuie sa stea la cratita! :) va pup pe toti! sper ca ati facut ceva bani cu meciul asta!

15 comentarii:

  1. Te pupam si iti apreciam munca pe care o depui si informatiile pe care le dai..Sa nu te influenteze gurile rele de pe aici :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* Din Sibiu esti ?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da bine ca taicamiu nu a vrut sa puna 1000 lei pe meciul asta. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. am castigat si eu 600 lei pe meciu asta ,am pus la pauza 2.25 cota si era si la 2.45 dar nu am pus la timp

    RăspundețiȘtergere
  4. Well, in sfarsit am spart ghinionul. Merci! Pacat ca nu am pus mai mult..desi am gandit ca sa mai pun ceva la pauza :(

    RăspundețiȘtergere
  5. :))) Si GIGI BECALI acuma la GSP zice ca a fost clara treaba=))..foarte simpatice golurile=))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu te mai umfla asa draga mea,pentru ca atunci cand te am intrebat daca esti 100% sigura de meciul asta,ai inceput sa eziti,si sa o dai la intors,ca sa nu ne luam dupa tine,ca nu raspunzi ca nu stiu ce,ca sa nu ne imprumutam sa bagam sute de milioane pe cfr.Acum,ca a iesit,te umfli toata in pene.De acum incolo cand esti sigura de un meci,spune ne si noua sa stim sa bagam bani multi.

    RăspundețiȘtergere
  7. daddy, nu exista nimic 100% sigur.nici faptul ca voi trai in urmatoarea secunda nu e 100% sigur.nici daca joaca nadal cu hanescu pe zgura intr-o finala nu e 100% sigur.doar nu o sa va incurajez sa va vindeti casa ca sa puneti pe un meci!eu pot da acum un pont cu incredere mare, dar apoi, pana la ora meciului aflu ca 4 jucatori au enterocolita...si atunci ce fac?am zis ca e betul saptamanii, dar eu raspund doar de pierderile mele, nu si de ale voastre.ca toti mi-ati sarit in cap daca pierdeti bilete pe care puneti 37 de meciuri.asa ca nu mai raspund de nimic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate am fost putin cam acid in comentariul meu,dar m a frapat siguranta cu care ai vorbit despre meci,dupa ce a batut cfr cu 3-0,si cum ca ne ai spus tu...Intr adevar,ne ai spus ca este pariul saptamanii,insa cand am pus punctul pe i,si te am intrebat,ai inceput sa ai retineri.Daca vedeam aceeasi siguranta pe care o afisezi acum,poate bagam si eu cateva zeci de milioane pe cfr...asa,am ramas cu buza umflata

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am mizat ca tine.. dar au avut altele grija sa ma strice :(.. like Chelsea :-j

    RăspundețiȘtergere
  10. La noapte din baschet nu te bagi la nimik ?! ai ceva sfat pentru la noapte ?! asa de pierdut vremea cu o suma mica ! Sau nu pariezi alte sporturi ?!

    RăspundețiȘtergere
  11. Apasa o cota pentru a porni selectia evenimentelor...
    1.2.5/Aldershot - Brentford2 1,95
    2.2.5/Walsall - Fleetwood T.2 1,85
    3.2.5/York C. - Rotherham2 1,88
    4.3.5/Woking - Brighton&Hove2 2,90

    Cota:19,67 ce zici?merge?

    RăspundețiȘtergere
  12. ESHTI SUPER TARE ! SE VEDE CA AI HABAR CU CE SE MANACA PARIURILE ! MERCI !

    RăspundețiȘtergere
  13. daddy...intai sa faci dovada ca iti permiti pariuri de zeci de milioane si apoi sa faci pe lulu' moralist...imediat dupa meciul din cupa parioara a zis ca va fi victorie 100% a cfr-ului...asa ca nu mai citi printre randuri...e normal ca fata sa nu raspunda pentru pariurile voastre,la urma urmei este alegerea ta ce si cat vei juca...o zi buna si spor la bani!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere