vineri, 10 decembrie 2010

ATENTIE LA Tottenham - Chelsea

DEJA TOATA LUMEA PARIAZA PE TOTTENHAM!AM SPUS INCA DE IERI. E GENUL DE MECI IN CARE TOATA LUMEA VEDE FAVORITA PE TOTTENHAM!!! ATENTIE MARE!!!
EU O SA JOC PE CHELSEA, DAR VOUA VA RECOMAND SA NU PARIATI PE ACEST MECI!!!
ORICUM ORICE AR FI TOTTENHAM NU VA CASTIGA DUMINICA!!!

7 comentarii:

  1. buna,nu crezi ca la Chelsea poate sa fie un complot impotriva antrenorului???ce se aude prin Anglia pt ca la Chelsea sa intimplat ceva,prea sa rupt ceva asa dintr-o data
    eu oricum as merge un 1X,ce zici??

    RăspundețiȘtergere
  2. cei de la chelsea nu isi permit sa faca comploturi.acolo se doreste performanta, iar daca jucatorii nu-l mai doresc pe antrenor , sigur el va fi schimbat imediat pentru a nu periclita pozitia din liga!!!
    eu am sa joc 2 solist cu suma mare....
    dar voi puteti paria ce doriti!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pt raspuns,esti o draguta

    RăspundețiȘtergere
  4. Un fan al campionatului englez mi-a zis ca jucatorii nu prea mai am POFTA de meciuri. Nu ca ar fi antrenorul de vina.

    RăspundețiȘtergere
  5. La chelsea a scazut cota la bet365 de la 2.60 la 2.50. S-a prins lumea si pariaza pe chelsea?

    RăspundețiȘtergere
  6. e greu rau meciul asta. daca iese Chelsea vei fi cel mi mare parior. Dar adevarul e ca sa zici sigur ca castiga Chelsea e o prostie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chelsea nu are nici un atacant in stare sa inscrie..Lampard e out ,fara Alex si Bosingwa sunt spatii in aparare..spurs joaca fara Van der Vaart dar au un joc rapid iar Bale , Crouch ,Defoe , Pavluckenko au mai multe sanse de a inscrie.Eu o sa merg pe dubla : Tottengam & Cagliari 50 euro

    RăspundețiȘtergere