marți, 7 decembrie 2010

champions league

groaznice meciurile de azi din liga.nu este nici un meci care sa aiba un favorit cert.....eu o sa joc doar
manchester united-valencia under 2,5, dar si aici incredere doar 5/10.
astept ziua de maine din liga pt ca sunt meciuri muuuult mai bune.

9 comentarii:

  1. Ok..Astept ziua de maine....Mersi frumos pentru ponturile de astazi

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie azi mi se par mai bune.. si-am sa spun vreo 2:

    Copenhaga bate. Inter bate sau egalul se ramburseaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu o intrebare. Ceva stiri din Anglia legate de championship la snooker? Daca ai relatii pe acolo ar fi binevenite niste vesti ca aia sunt maniaci cu snookerul.

    RăspundețiȘtergere
  4. cei pe care ii cunosc sau am tangente se ocupa cu botbal basket tennis, dar in nici un caz de snooker!!!!nici nu-mi place sa-l privesc, daramite sa-l pariez.stiu ca se fac porcarii si pe acolo, dar nu am acces!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. lusio, ai dreptate, dar daca barcelona conduce pe kazan cu 3-0, de ce ar mai trebui sa bata copenhaga? nu-mi plac meciurile de azi, pt ca sunt prea multe echipe gata calificate....si sigur vor fi surprize

    RăspundețiȘtergere
  6. Parioara.. un oarecare avantaj e ca se joaca la aceeasi ora. Daca era Rubin vs Barca la 19:00 era altceva. Din ce-am citit eu, Barca (cica) ar odihni ceva titulari. Iar Rubin in mod normal trebuie sa fie disperata dupa o victorie.

    Panathinaikos nu mai are dupa ce sa alerge.. iar Copenhaga cred ca va cauta linistea gen sa-si ia soarta in propriile maini ( sau ma rog, picioare ca e fotbal :)) ), nu sa astepte dupa ce se intampla dincolo. Bineinteles ca ma pot insela si eu, dar momentan spun Copenhaga wins. Mai ales ca's disperati dupa o primavara europeana in CL.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mersi frumos.. (dar momentan n-am pus nimic.. dar de m-as duce, asta as pune). Per total, alea ar fi recomandarile mele.

    Eu n-am pus azi, sunt indecis.. pentru ca ma gandesc sa ma concentrez pe weekend. Mai avem vreo 2 weekenduri si trebuie un focus mare (cand ai si o oferta mai mare comparativ cu etapa asta din UCL).. Poate poate ne facem sarbatorile mai FRUMOASE :D si sublinez frumoase marindu-l, caci pentru mine deja vor fi frumoase. Caci portofelul nu e gol :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Am avut dreptate cu Copenhaga. Era pontul zilei pt mine.

    Nu si la Inter.

    RăspundețiȘtergere