sâmbătă, 18 decembrie 2010

profit 37 % incredere 9/10

Romania - Feminin vs Suedia - Feminin

Suedia - Feminin +4.5  @1,37  @bet365

4 comentarii:

  1. bai labagiu infect, sa le dai limbi in pizda suedezelor pana ti se stramba limba. futu-te in gat de ghertoi ordinar, faci tu bani homalaule pe urma fetelor astea. mortii matii ca numai cobesti la toate meciurile.Radule te fut in gat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa iti cumperi lumanari de aia 37%!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. God! I'm so stupid. Am pariat o suma mare pe victoria Suediei (eram sigur ca fetele noastre clacheaza again. ma intreb si acum de ce nu am pus dublul mizei doar pe handbal, cand aveam incredere 9/10), Norvegia -2.5, Schalke si ...Fking Blackburn. As vrea sa spun ca-s ghinionist, dar am fost doar prost. So close to a big Christmas present and still so far.

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand: Felicitari ROMANIA!
    In al doilea, in pariuri banii se fac judecand la rece si nu cu inima. Daca ieri am gandit ca luam bataie de la Suedia (cota 12/5 postat la 21:05) dar am pierdut un bilet de avea castig £1500 fiindca am pus 4 jocuri (cand as fi putut pune doar pe Suedia), azi mi-am invatat lectia. Am crezut in Romania ca va invinge azi si le-am pus single £200 la 3/1...nice.
    Urmeaza sa pun ceva pe Suedia acum 8/1 e prea tentant, mai ales ca au castigat in grupe. suma mai mica totusi... £30 cred.
    Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere