sâmbătă, 11 decembrie 2010

ponturile pentru weekend le-am postat de joi si le gasiti mai jos

DAR INTREBAREA MEA RAMANE:

CE COTE AVEAU Martin Solveig vs. Bob Sinclair????

8 comentarii:

  1. Parioara daca ai putea incearca sa precizezi si ce cota are fiecare meci pe care il postezi aici , indiferent daca e o cota mica. sau daca pui combinat cat e cota totala. tot odata ca un sfat cand pui la handicap sa precizezi poate multi de aici nu stiu ce inseamna.

    Am vazut ca nu mi ai dat accept la comentariul de saptamana trecuta. Inca astept sa mi spui rationamentului pontului tau de saptamana trecuta 1x la nuremberg - dortmund..

    RăspundețiȘtergere
  2. unde e bomba? ca dimineata de duminica a trecut!

    RăspundețiȘtergere
  3. esti o nesimtita...nu mai spune ca dai ponturi intr-o zi daca stii ca nu poti sa te tii de cuvant.la fel ai facut si cu concursul, si cu interviul ala care ziceai ca il acorzi celui care da cel mai bun pronostic.sa iti fie rusine

    RăspundețiȘtergere
  4. La x cred ca era o cota frumusica :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hello?! WTF is wrong with you guys (some of you)? If you don't like it don't buy it. Mai simplu, "parioara" nu cred ca are semnat nici un contract cu voi sa va explice de ce pariaza intr-un fel sau altul si nici sa va ofere cote. Acceptati ceea ce se ofera, daca credeti ca-s ponturi bune, iar de nu, nu mai intrati pe blog-ul ei. Eu unul intru din curiozitate sa vad ce pareri aveti cu totii nu numai ea, iar apoi iau decizia ce o cred de cuviinta.

    Anyways, urmareste careva Suedia- norvegia la handbal? Damn! cat de rau imi pare ca le-am pus pe suedeze la handicap +8.5 (25/33 cota)...la victorie ma imbogateam :P ...si daca joaca tot asa, castiga lejer Euro...tre sa vad ce cota au.

    tatw, a castigat Dortmund, asa ca nu mai conteaza ce cota era

    al3cs, nici o serie castigatoare nu dureaza la nesfarsit si ar trebui sa stii asta. asta-i rationamentul.

    RăspundețiȘtergere
  6. oricum a abandonat martin solveig deci cota 1

    RăspundețiȘtergere
  7. @al3cs......Te rog frumos sa iti retragi cuvintele. Nu se vorbeste asa cu o femeie. Parioara nu trebuia sa faci public comentariul.Parioara imi cer eu scuze pentru al3cs. @Cupy....Iti zic eu rationamentul parioarei: ea a mai zis ca aceste cote sunt atractive, ii era foarte usor sa posteze pontul 2 solist Dortmund, dar avand in vedere faptul ca erau deja campioni de toamna si eu m-am gandit ca Nurnberg va fi in stare sa scoata macar un egal. Parioarei ii este imposibil sa posteze cotele pentru ca acestea difera de la o casa de pariuri la alta. Va rog sa nu o mai injurati pentru ca este o femeie. Parioara nu ii lua in seama te rog frumos. O zi buna si sa stii ca eu astept in continuare ponturile tale.

    RăspundețiȘtergere
  8. NU faptul ca este "o femeie" inseamna ca nu tre sa o injuram.. nu ar trebui sa injuram pe NET pentru ca in primul rand e cea mai mare dovada de prostie!!! Nici daca persoana care scrie blogul ar fi un tip, nu ar avea rost sa injuram. pentru ca oricine scrie pe net are dreptul sa pretinda ca e cel mai bun prezicator si analist.
    Parioara are un sistem foarte clar pe care l-a repetat de multe ori pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere