miercuri, 1 decembrie 2010

STEAUA-LIVERPOOL

NU VA LASATI PACALITI.LIVERPOOL VA JUCA CU MAI MULTE REZERVE, DAR ORICUM EI IN EUROPA LEAGUE AU ALINIAT UN 11 DE START CU MAI MULTE REZERVE.STEAUA NU A PUTUT SA TINA AVANTAJUL DE UN GOL NICI MACAR IN FATA CFRULUI, ASA CA MI-E GREU SA CRED CA VA REUSI O VICTORIE IN FATA LUI LIVERPOOL.SA PRESUPUNEM CA STEAUA VA REUSI SA CONDUCA IN MECI, APOI SIGUR SE VOR RETRAGE SI NU CRED CA VOR PUTEA FACE FATA.
O SA JOC X2 INCREDERE 9/10

3 comentarii:

  1. Parioareo te rog eu frumos,fa ne un bine si inchide blogul asta.Nu ai absolut nicio treaba cu pariurile,si cu fenomenul fotbalistic in sine.Singurele meciuri pe care le nimeresti,sunt cele care iti sunt spuse de catre prietenii tai.In rest,esti total pe dinafara.TE ROG inchide blogul,pentru ca mai sunt prosti ca mine,care se iau dupa tine,si pierd multe milioane!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Auzi , ma baiatule, nu te pune nimeni sa pui tot ce spune parioara! Trebuie sa treci putin (sau putin mai mult ) si prin filtrul mintii tale . Daca mintea ta...sau inspiratia ta iti da ok-ul...poti sa pui acel pariu propus de parioara. Dar cum tu probabil nu ai minte...incepi sa dai vina pe parioara. Stii tu...era un proverb..."cel care nu stie sa scrie, da vina pe condei". Asa ca..., mai coane, las-o in pace si pe parioara si pe noi...du-te si iti odihneste mintea si nu mai intra aici, ca aici sunt cei care mai si gandesc. Si pentru "un paduche" (adica tu) e pacat sa arunce parioara tot "cojocul" pe foc.Semneaza...un tip din Iasi! P.S. Parioaro....nu te lua dupa cei slabi la minte....sunt convins ca suntem foarte multi care te admiram si care stim ca atunci cand pui un pariu...mai si pierzi. Nu inchide blogul ca dai satisfactie la complexati, iar astia chiar nu au nicio treaba cu fenomenul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi retrag tot ce am spus in comrntariul anterior,si imi cer scuze!

    RăspundețiȘtergere