vineri, 3 decembrie 2010

cum ar fi???

cum ar fi ca mourinho sa vina antrenor la nationala romaniei de handball masculin?
cum ar fi ca paula seling sa se apuce de manele?
cum ar fi ca messi sa joace fundas central?
cum ar fi ca New Orleans Saints sa se apuce de rugby?
cum ar fi ca nadal sa joace doar la dublu?

cum ar fi???

fiecare e bun in domeniul sau.fiecare joaca ce stie.fiecare are tactica si secretele sale.nu ma puneti sa va dau bilete de 5-6 meciuri ca sa le combinati pentru ca e imposibil.e dovedit ca pe termen lung o sa iesiti in pierdere.nu ma puneti sa fac ceva ce nu-mi place si nu aduce profit.asa joc eu, asa castig eu.
inca ceva.intelegeti ca trebuie sa treceti prin filtrul mintii voastre informatile date de mine.nu mai puneti toate meciurile date de mine, pe acelasi bilet iar apoi veniti si comentati ca ati pierdut.
puteti intra si pe pariori.ro si sa vedeti ca au maxim 30% ponturi castigatoare.intrati pe alte situri de pariuri, gen goya68, care este un om care se pricepe la pariuri, intrati si vedeti cate prinde cate pierde.pe siturile platite unde dati 100 euro pe luna, ei nu o sa va dea mai mult de 66 % corecte.
acestea sunt pariurile, si din cauza unora ca voi se pierd adevaratele valori.la inceput pariori.ro era un site foarte bun, unde dadeau ponturi oameni de calitate, dar au observat ca nu au cu cine si au plecat....
decizia este a voastra

2 comentarii:

  1. Sjty ce? Nu-mi dau seama de ce te stresezi tu pentru toata lumea! Daca postezi ceva postezi pentru cei care te apreciaza si care iti sunt recunoscatori pentru ceea ce faci. Sjtym cu totii k in zilele de azi nu mai este nici un meci sigur nu mai exista echipe "mici" sau echipe "mari". fotbalul este mult mai echilibrat k la inceput.Daca din 5 ponturi 3 sunt corecte eu unul iti sunt recunoscator! Nu ai nici o vina tu ca un jucator rateaza penalty sau mingea nu vrea sa intre in poarta. Parerea mea este ca continui cu ceea ce ai inceput! Succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe la ce ora vei afisa pronosticurile pentru aceasta zi?

    PS: Iti multumesc ca accepti sa imparti cu noi pronosticurile tale!

    RăspundețiȘtergere