marți, 7 decembrie 2010

....

in principiu, ceea ce scrie azi gazeta sporturilor este adevarat.doar ca pentru a proteja identitatea jucatorului, s-a denaturat putin povestea.
intr-adevar nu ai ce sa faci, ca jucator.totul tine de echipa la care evoluezi, iar daca ai facut o data blat, nu mai poti sa iesi din acest circuit.esti amenintat, esti urmarit....etc.....
asta a devenit sportul din ziua de azi.am vazut ca sunt multi naivi care nu cred aceste spuse.zic ei ca nu se poate paria asa o suma imensa.ei bine, in strainatate sunt foarte multe case care nu au limita, cum exista in romania.apoi ei pot paria la mai multe case si castigul sa fie cumulat...etc....
mafia pariurilor actioneaza in fiecare zi, dar sunt curioasa ce fac cu atatia bani.de ce nu se opresc???poate pt ca acei bani pot fi folositi in terorism? in politica? in droguri? in cazinouri?  in crima organizata? in spionaj? in razboi? si lista poate continua....
trebuie sa intelegeti, ca nu mai este ca pe vremuri.....nu se mai poate castiga avand bilete cu 7-8 meciuri!!! castigi, doar o data la 20-30 de bilete....
pe vremuri in weekend faceai un bilet beton cu 7-8 meciuri si nu erau surprize si toata lumea era fericita.....erau anumite echipe care jucau fotbal si nu se pretau la astfel de mizerii!!!!!!
sfatul meu?????

pariati single, indiferent de bugetul pe care il aveti!!!
aveti doar 3 lei????pariati pe un singur meci cu cota 2 , iar daca castigati aveti 6 lei, pe cand daca aveati un bilet de 7-8 meciuri cu castig de 50 de lei, cu siguranta ati fi pierdut, si bilantul ar fi indicat minus 3 lei.
asadar este o diferenta de 9 lei....nu stiu cat de mult ati inteles.....dar important este sa treceti la pariatul single!!!!!!!!

doar asa o sa faceti profit, si pe termen lung!!!!!

P.S: sa nu mai fiti naivi , si sa spuneti ca nu exista mafia pariurilor.exista, este cat se poate de reala, exista in romania si in liga 1.asa trebuia sa bata sportul la galati, dar vestea a rasuflat prea repede si s-a abandonat acest meci....

2 comentarii:

  1. ca nu mai este ca pe vremuri.....nu se mai poate castiga avand bilete cu 7-8 meciuri!!! castigi, doar o data la 20-30 de bilete....

    IN MOMENTUL DE FATZA ai dreptate. In toamna trecuta pana-n februarie sa zicem, n-ai dreptate. Eu unul am ciuruit bilete de 7,8 meciuri de ajunsesem sa trec de 150 mil (vechi).

    Acum da.. e JALE MARE. De prin aprilie pana acum am gramezi de bilete de 7,8,9 meciuri (cu un singur meci pierdut la fiecare). Si daca le-as calcula in parte pe TOATE.. m-ar intzepa inima sa stiu cate zeci de milioane (vechi) as fi strans.

    Momentan e mult mai greu sa castigi la pariuri si trebuie sa iei o gramada de factori in calcul cand pariezi.

    O solutie buna ar fi mizat pe un bilet de 3,4 maxim 5 meciuri DAR MIZA TREBUIE SA FIE BIG. Si daca n-ai bani destui pe care sa-i arunci.. e jale. Tu Parioara poate ai multi, de tine e mai usor.. dar multora le e greu sa arunce milioane pe 2,3,4 meciuri.

    Si daca vrei sa adopti faza asta, trebuie sa vii dupa cateva castiguri care te-au dus deja pe la 4000 - 5000ron.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu cred ca exista mafie. Iar cand vad si sponsor casa de pariuri pe tricoul unei echipe e si mai rau. Dar o solutie ar fi vorba aia.. sa se taie in carne vie. Sa se faca gramezi de arestari. Poate poate.. asa va mai intra frica in astia care fac magarii.

    Platini vorbea de o politie pe treaba asta. Din pacate chiar si el e dubios. :(

    Pacat ca s-a ajuns la asta in sport.. dar era de asteptat. Majoritatea (daca nu chiar toate) jocurilor de noroc.. au si "chestii" dubioase.

    RăspundețiȘtergere