miercuri, 10 noiembrie 2010

CARE CREDETI CA E PRONOSTICUL ZILEI DE AZI 10 NOIEMBRIE 2010?

SCRIETI CARE CREDETI CA ESTE PONTUL ZILEI DUPA PAREREA DUMNEAVOASTRA.PUTETI DA UN MECI DIN ORICE SPORT.TREBUIE DOAR SA SCRIETI MECIUL PRONOSTICUL SI COTA.
CEL CARE PRINDE CEA MAI MARE COTA A SAPTAMANII VA CASTIGA UN INTERVIU PE TEMA PARIURILOR, CARE VA FI AFISAT AICI PE BLOG.

PANA ACUM CONDUCE CHRIS CU MECIUAL RAPID-STEAUA Egal & Sub 2.5 3.75 la bet365

12 comentarii:

  1. dupa mine e un pariu bun....west ham - west brom 2, cota 2.70

    RăspundețiȘtergere
  2. pronosticul meu de azi +1.0/FC Brasov - FC Timisoara 2 cota 4.40

    RăspundețiȘtergere
  3. Pronosticul meu de azi este Newcastle - Blackburn 1 & peste 2.5 cota 2.87 la bet365 si Manchester City - Manchester United 2 & sub 2.5 cota 5.50 la bet365

    RăspundețiȘtergere
  4. Dinamo-Craiova 2 pauza x final cota 14

    RăspundețiȘtergere
  5. That's rubish! Sorry, dar nu poti publica un interviu cu cineva doar pentru ca ghiceste o cota buna. Poate fi noroc, iar interviul ulterior poate afecta psihologic pe viitor pe multi dintre cei ce cauta un sfat in ale pariurilor. Premiaza cu un interviu constanta in winners.

    Anyway, pariul meu pentru azi este:

    R Soderling 1.40 si Aston Villa 1.66= 2.32

    Soderling e in forma pe cand oponentul lui, Simon, este norocos ca nu a pierdut aseara la Golubev, iar Aston Villa le e datoare o victorie fanilor (asa era si Spurs aseara, stiu, dar Blackpool nu are nici jucatorii si nici managerul lui Sunderland)

    P.s. zi buna azi la tenis :D
    P.p.s. nu ma mai iau dupa pronosticurile tale cu nr de goluri sau puncte la baschet. La goluri doar ce am vazut zilele astea ca ce ai dat +2 nu ti-au iesit, iar la baschet m-am fript aseara urmand-uti ponturile (echivalent a 100 lei). Apreciez insa analizele sportive. Keep it up!

    G.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si acum sa-l concurez si pe Chris la cota:

    West Ham- Pauza/Final 1/1 11/4( bet365) Daca west Ham nu conduce la pauza nu cred ca va castiga si au nevoie imensa sa castige azi. incredere 5/10.

    G.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim spunea...

    That's rubish! Sorry, dar nu poti publica un interviu cu cineva doar pentru ca ghiceste o cota buna. Poate fi noroc, iar interviul ulterior poate afecta psihologic pe viitor pe multi dintre cei ce cauta un sfat in ale pariurilor. Premiaza cu un interviu constanta in winners.

    :))) Daca u crezi ca in pariuri e vorba de ghicit te inseli amarnic si isi sugerez spre binele tau sa nu mai pariezi ! Normal ca este vorba si de sansa dar trebuie studiate meciurile foarte atent si analizat un viitor pronostic ! O cota ca de ex : x marcheaza din penalty da , este mai mult nimereala..dar un pronostic cum am dat eu de x si sub 2.5 nu a fost la nimereala si chiar am prins o cota destul de buna..am si pariat pe ea nu doar am spus-o aici ! Bafta

    RăspundețiȘtergere
  8. se pare ca mi-a iest cota de 14

    RăspundețiȘtergere
  9. din pacate eu nu am avut tupeul sa joc acest bet pentru ca inca stau pe banii parintilor si nu imi permit sa joc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  10. bv al3cs;) trebuia sa te concurez cu o cota mai mare de 14 :))

    RăspundețiȘtergere