joi, 24 martie 2011

bosnia - romania

am citit pe pariori.ro ca in asia s-a pariat mult pe romania.chestia este ca si in anglia incepe sa se parieze bani grei pe romania.hmmmmm...ciudat

11 comentarii:

  1. tu numai dai pronosticuri ?

    RăspundețiȘtergere
  2. since cred ca o sa batem.
    Multi jucatori de la noi, de ex Mutu,Marica, Zicu sunt jucatori care au 80% sanse sa dea gol...

    RăspundețiȘtergere
  3. andrei, tu crezi multe...nu stiu daca ai nimerit vreodata vreun pronostic!!!

    din cate stiu eu, nu in asia sau in anglia se pariaza pe romania, ci chiar in bosnia!!! iar in rusia la meridian s-au pariat 2 milioane de euro pe scor 2-0....

    aceelasi lucru s-a intamplat la elvetia moldova 2-0 daca va amintiti cu penalty in 91 pentru elvetia!!!

    parerea mea ca bate romania! meci greu, dar cine stie ce aranjamente a facut nasul!!! ar cam fi momentul sa batem si noi cu blat sau fara!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti banii pe Bosnia! parior slab tu esti o personalitate care are relatii in bosnia stiu...fucking trist! HAHAHA! tu crezi ca se permite undeva sa se parieze 2 mil de euro pe un bilet!! acum inteleg de ce ti-ai ales username-ul ala. hai pa!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. un remember pt cine nu a urmarit activitatea stralucita a celui care isi zice parior slab:
    va amintiti cand a zis in acea vineri cnd a jucat Bistrita cu Rapid, ca el a fost jucator la Rapid2 si ca stie el ca daca Pandurii si Branesti pierd(lucru care s-a intamplat), atunci va castiga Rapid? HAHAHAHA ce istet a fost parioru din el.
    Cine nu mai stie, Bistrita a BATUT pe Rapid cu 3-2!! HAHA parior slab esti genial! HAHA

    RăspundețiȘtergere
  6. Andrei...esti chiar tare. Cred ca nu ai mai mult de 15 ani daca ai reusit sa zici asa ceva. Unde a zis "parior slab" ca s-a pariat pe UN BILET? Era vorba de totalitatea pariurilor pe meciul Bosnia - Romania din tara respectiva. Eu cred ca o sa fie blat si bate Romania.

    RăspundețiȘtergere
  7. DA, bogdan23 eu cred ca tu ai 14 ani pff.. cine da mai putin??esti penibil(ce imp are cati ani are cineva ca s-au pus 2 mil inseamna ca e 100% sigur HAHAHAHA)
    Hai ca nu ma incurc cu voi amatorilor(nu ma refer la parioara care nu a zis niciodata cnd cineva a dat un pronostic " nu cred c-ai nimerit vreun pronostic"). adica cum imi spune ala ca s-au pariat 2 milioane euro pe RO sunteti panibili! si inca o chestie eu am castigat PE BOSNIA, pariorilor care sunteti! voi astia care ati contribuit la alea 2 mil euro, hahaha doamne ce hilar. hai ca ma duc sa imi ridic banii .. va pup!!

    RăspundețiȘtergere
  8. SUNTETI PRAF in AFARA DE PARIOARA.. cum sa fie ma blat HAHAHAHAHAHA.. Nu ati vazut cum alergau jucatorii Bosniei? arau terenul ala.. ne-au surclasat la toate capitolele. cum sa crezi ca o tara ca Bosnia, natie de razboinici, face blat!?!?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am impresia ca tu nu cunosti limba romana. Ai spus ca s-au pariat 2 milioane de EURO pe UN BILET. Unde specifica "parior slab" lucrul acesta? Si nu ai idee cati bani se pot paria pe un eveniment in toata lumea sau intr-o tara anume. Nu trebuie neaparat sa fie blat. Si eu ti-am spus parerea mea personala in legatura cu meciul, analizand influenta lui Mircea Sandu si situatia actuala a nationalei. Nu avea nici o legatura cu banii pariati. Eu nu am contribuit cu nici un ban, pt ca am evitat meciul. Ahh...si m-ai facut sa rad cu lacrimi... :)) "Cum o tara ca Bosnia, natie de razboinici, face blat?"... =)))) prea tare!! Revin la ideea cu anii tai; altfel nu ai avea cum sa debitezi asa ceva, "Experimentatule". :))

    RăspundețiȘtergere