vineri, 18 martie 2011

Khazar Lenkoran - Neftci Baku

echipa lui rednic joaca contra rivalilor la titlu.rednic este la 4 puncte distanta , asa ca au nevoie neaparata de victorie.in cupa au reusit sa-i elimine , asadar au un ascendent moral foarte bun

Khazar Lenkoran  to win @2,20 @ bwin incredere 7/10

9 comentarii:

  1. Buna!...ce parere ai de meciurile astea?fenerbahce,timisoara,alkmaar,zwolle>2,5;Monchengladbach>2,5 si miami....5/6

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi se pare destul de greu fenerbahce....am eu un feeling acolo... in rest par ok......

    multa bafta

    RăspundețiȘtergere
  3. sa produca Galata lui Hagi o surpriza?..fener se bate la campionat si la cum evolueaza gazdele in ultima vreme mi se pare greu sa faca vreo surpriza...tu ce ai juca la meciul asta?:)

    RăspundețiȘtergere
  4. am spus mai demult.in derbyuri nu conteaza se pare forma de moment.in mod normal diseara trebuie sa bata fenrbahce lejer.joaca foarte bine , iar galata lui hagi , este groaznica.dar la fel era si juventus la inceputul sezonului.nu juca nimic lua bataie de la echipe varza , dupa care hopaaaa...victorie la ac milan acasa.....apoi pe la jumatatea sezonului , din nou juventus ciuca batailor , joc prost , si hopaaaa...bate acasa pe inter milano......meciul e greu.eu as juca 1x la galata dar cu incredere mica.....sau mai bine , chiar as ignora meciul

    RăspundețiȘtergere
  5. ok....multumesc frumos pt explicatie...app...la timisoara ce ti se pare mai sigur...bate timisoara sau da gol branesti?

    RăspundețiȘtergere
  6. eu zic ca rednic nu bate azi!!! daca ai urmarit un pic campionatul in adzerbaidjan ai vedea ca neftchi baku e super forta lor...acolo se duc toti banii.....in fine......nu e 1 sub nicio forma...rednic are in echipa numai romani distrusi si pe winston parks de la timisoara :))) ii bate neftchi!!!

    cat despre fenerbahce.....e 2 solist.....nu vor misca nimic mieluseii lui hagi.....(in fine...3 puncte sunt esentiale pentru fener...sunt echipe din istambul...-e rivalitate,dar intre suporteri-...sunt sanse sa bata fener azi si sa bata galata la anul cand s-or lupta si ei pentru ceva....eu sunt sigur ca e 2 meciul! ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Parioara.. compari Italia cu Turcia ? Compari ce au alea din Italia cu ce are aici Galata ? :))

    Eu inclin spre un X2 cel putin.. sau pariul se ramburseaza in caz de egal la Fener.

    RăspundețiȘtergere
  8. Kazar a facut 1-1 in min 90.....nu mai paria pe ei....sunt slabi...i-am urmarit jucand: au o trupa formata din romani expirati.....si straini adusi tot din romania: wobay,w.parks,etc....

    neftchi baku e stema tarii: cam toti arbitrii trag cu ei...si cam toate echipele se inclina in fatza lor.....

    in cupa a fost un 4-3 si un 1-1 din ce imi aduc aminte, iar la acel 4-3 neftchi a jucat fara 5 titulari....

    in fine, eu am observat ca ai o tendinta spre kazar(probabil din cauza ca ai vazut ca au romani si ca e rednic antrenor.....) insa iti dau un sfat: nu mai paria pe ei!!! daca se apropie prea tare de neftchi, ii mananca arbitrii!!!

    RăspundețiȘtergere