joi, 31 martie 2011

ponturi vineri , conform www.soccervista.com NU SUNT PONTURILE MELE, DECI NU TREBUIE SA LE JUCATI INVERS

6 comentarii:

  1. Mai precizezi mult ? :))

    Vezi ca s-ar putea sa te banuiasca lumea ca ai treaba cu soccervista :))

    RăspundețiȘtergere
  2. esti penibila cu precizarea asta,de ce nu iti inchizi blogul ca nu de mult tare ofticata erai!!!!mai bine pune-te si pariaza in gand ca asa poate le nimeresti

    RăspundețiȘtergere
  3. draga parioara, pt doar 4-5 persoane care nu stiu sa se uite pe clasamente te-au facut sa te simti jicnita nu inseamna ca trebuie sa suferim toti ceilalti care apreciem munca ta. m-am uitat pe comentul de mai demult a lui parior slab cand a precizat ca a jucat invers ponturile tale. pai atunci cred ca pierdut o gramada de bani:)) deoarece 5 pronosticuri din 7 au fost corecte, asa ca nu-i mai asculta pt ca sunt persoane care nu au de lucru

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ti-am trimis un mesaj acum cateva zile dar nu l-ai publicat! nu-i nimic! eu cred ca ai luat o decizie buna pentru linistea ta interioara.
    totusi vad ca si acum vin jigniri de la oameni. pt unii nu era bine cnd dadeai pronosticuri, nu e bine nici acum. oamenii sunt ca niste animale(no offense ) de aia nu merita sa faci nimic pentru cei necunoscuti.

    RăspundețiȘtergere
  5. lasati ma fata sa dea pronosticuri ca nu e nimeni obligat sa puna ce zice ea, doar ca ne ajuta sa ne facem o parere despre acel meci iar daca pariezi altceva te ajuta sa gandesti mai bine si sa iei decizia corecta. eu doar doar de asta ma uitam pe acest blog. de multe ori am pariat ce ai zis si tu pt ca si eu gandeam la fel.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce jucati azi la villareal -barcelona si milan - inter ?

    RăspundețiȘtergere