duminică, 20 martie 2011

PARCA VOI NU ATI TRECUT NICIODATA PRIN PERIOADE PROASTE!!!!VOI CASTIGATI TOT TIMPUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DOAR DIN CAUZA MEA PIERDETI!!!!!

9 comentarii:

  1. cum i-ai spus si colegului meu pestache....nu are rost sa pui la suflet rautatile altora care nu sunt in stare sa parieze si trebuie sa se inspire de pe alte site-uri si apoi daca pierd cei 3 lei jucati incep sa injure....

    Keep on going parioara

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ii mai baga in seama pe toti cei care comenteaza negativ!!!
    cei mai multi sunt niste frustrati!!! cei care intelgem cum sta treaba nu te vom acuza de pierderile noastre, ci, dimpotriva, te incurajam!!! nu pleca!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu fi figura si baga in seama toti berbecii de 12 ani..da dovada de caracter si continua treaba ! Ne suparam daca inchizi blogul ;) !

    RăspundețiȘtergere
  4. hai papapapa lasa-neeeeee

    RăspundețiȘtergere
  5. stai linistita,se-ntampla....

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Parioara. Te rog frumos nu te supara si te rog sa postezi in continuare ponturile tale pe blog.Acestea sunt pariuile, se mai si pierde se mai si castiga. Mersi frumos!!

    RăspundețiȘtergere
  7. imi pare rau ca renunti asa de usor...iti spune asta unu' care pune undeva orice critica mi-se aduce ...asa ar trebui sa faci si tu ...sunt convins ca ai puterea sa treci peste aceste rautati...eu unu' am pierdut si am castigat pe mana ta si sincer iti multumesc pentru pentru tot ce ai facut pe acest blog...pana la urma lumea trebuie sa inteleaga ca pariurile fac parte din asa zisa categorie numita "jocuri de noroc" si e normal sa ai (vb. lu' EBA)"si succesuri si esecuri"...daca mai ai de gand sa incepi un proiect nou sper sa ma nunti si pe mine la stefdionisie@yahoo.com...SPOR LA BANI SI SA DEA D-ZEU SA NE VEDEM IN TOP LA FORBES 500 :)))))

    RăspundețiȘtergere
  8. parioaro, ai mai dat tu gres uneori la pariurile prezentate pe acest blog, dar unele au fost chiar reusite si inspirate...ramai in continuare aici...cei care nu stiu sa isi foloseasca filtrul mintii lor inainte de a pune un pariu e treaba lor

    RăspundețiȘtergere
  9. buna.
    cunosti persoane care vand ponturi pe net?
    mi a zis un prieten ca a vazut pe un site ponturi pe saptamana.(2 ponturi 150 EURO)

    RăspundețiȘtergere