miercuri, 9 martie 2011

groaznic arbitraj

sunt foarte frustrata........
pacat de arsenal, si pacat de van persie.dar un arbitru de clasa mondiala , nu poate intelege ca daca sunt 90.000 de oameni in tribuna, e posibil sa nu auzi fluierul.
eh...toate televiziunile , si toti sponsorii si-au dorit barcelona mai departe....e clar.

asta a devenit fotbalul.

20 de comentarii:

  1. adevarat..dar nu mi a placut nici atitudinea arsenalului. Wenger a spus ca vin sa atace si parca au mers la mica ciupeala.

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer eu sunt fan real dar recunosc k barca joaca un fotbal frumos si de calitate dar...cand au nevoie sunt si impinisi de la spate prin diferite moduri si deja cred k se exagereaza

    dupa ce nu vor mai fii iniesta si mai ales xavi cred k barca va deveni o echipa mai vulnerabila

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu's frustrat.. am luat 230 ron.

    Thx Barcelona si te voi adora in continuare daca mai faci winuri :))

    Deh.. cam asta e. Banii invart lumea.. implicit si sportul.

    RăspundețiȘtergere
  4. a meritat din plin calificarea , nu cred ca in 11 Arsenal ar fii facut ceva in plus mai ales ca 90% au stat numai in aparare. Daca Barca nu se jucau cu fazele , scorul ar fii fost mult mai mare .

    RăspundețiȘtergere
  5. V Persie a fost frustrat saracu...nu avea cand sa suteze la poarta ..asa ca a ales din offside...fiind singurul sut spre poarta lui Valdes:)

    RăspundețiȘtergere
  6. lusio tu esti cel mai frustrat...trebuie sa spui tuturor k ai luat tu 230 ron...puteai doar sa spui k ai castigat...asa vrei tu sa te afirmi?cam cati ai vazut pe aici, implicit parioara k spun cati bani pun sau mai ales cati iau si asta k pe o lauda?dc nu spui si cand pierzi cate 10 mil?sau nu joci atat?;)

    RăspundețiȘtergere
  7. A furat albitru? Dar in tur cand a anulat golu Barcelonei? ala o fost bun nu :)) ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Aici da, pot sa spun ca desi tin cu Barca, ce a facut arbitrul a fost o magarie si ai perfecta dreptate in ce ai spus ca Barca aduce multi privitori si multi bani televiziunilor. la faza aia vanPersie a sutat imediat dupa preluare si in nici un caz nu trebuia sa i se dea al doilea galben. totusi Barca a jucat foarte bine aseara. daca ARS nu ramanea in 10 nu se stie ce s-ar fi intamplat.

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce ne plangem aici ? Pai Barcelona pt noi pariorii e de vis. Ar fi printre PUTINELE momente cand si altii trag spre victoria noastra in pariuri PRIN BARCELONA.

    Sfat: Nu va mai plangeti si pariati pe ea, sansele sunt de 150 % sa fie win caci multi trag pt si cu ea :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Parioara, nu stiu de ce zici ca arsenal ar fi trebuit sa se califice:

    raport suturi: 17 spre...13 pe poarta BARCA
    arsenal: 1 sut si ala pe poarta....

    putea fi chiar 5 sau 6-0 daca tratau mai cu mult respect fazele cei de la barca

    in plus in tur barca a avut in prima repriza 12 minute in care au pasat fara ca arsenalul sa atinga mingea in jur de 80 si ceva de pase consecutive......au ratat si atunci ca nebunii, insa s-au crezut invingatori dupa 1-0 si pe final au clacat!

    daca s-ar mai juca de 100 de ori acest meci, mai mult de 1-3 arsenal nu cred ca ar putea sa scoata!!!!

    iar despre van persie....a auzit foarte clar fluierul...am jucat fotbal de performanta si am fost la multe meciuri in tribune.....am fost pe camp nou contra realului in tribuna....orice fluier al arbitrului se aude din tribuna...cat din teren, nu mai zic....

    a facut un gest pe care ca antrenor eu nu l-as ierta....stia ca are galben si ca orice miscare gresita il scoate din teren.....nu trebuia sa dea in minge....nu i-a convenit ca nu a primit pasa mai repede si s-a enervat.....a dat in minge de nervi si si-a lasat echipa in 10!!! mare gafa....la ce echipa are arsenal in atac, l-as tine rezerva tot restul campionatului ca sa simta ce inseamna sa stai pe banca!!! si sa se tempereze astfel!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. nu spun ca arsenalul merita sa se califice...dar arbitrul a rupt meciul dupa acea decizie

    RăspundețiȘtergere
  12. a fost decizia corecta!!! a dat galben ptr ca dat in minge dupa fluierul sau.....se da galben ptr faze dinastea la orice meci.....

    e vina numai si numai a lui persie, nu a arbitrului!

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.sport.ro/liga-campionilor/arsenal-a-fost-numita-oficial-cea-mai-slaba-echipa-din-istoria-champions-league-vezi-un-record-horror.html

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.sport.ro/liga-campionilor/legenda-continua-raul-l-a-depasit-pe-maldini-are-cele-mai-multe-jocuri-in-liga-campionilor-de-ce-a-plecat.html

    Singura mea favorita din competitie :))

    In rest parca nu mai am cu cine sa tin. Nu (prea) mai simpatizez vreo alta echipa.

    RăspundețiȘtergere
  15. http://www.sport.ro/liga-campionilor/super-imagine-englezii-ataca-cum-se-aplica-regulamentul-fifa-in-cazul-barcelonei.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Dueluri in linkuri sport.ro ? :))

    RăspundețiȘtergere
  17. oricata experienta pretinde cineva ca are in fotbal ceea ce e stupid.. si o persoana care doar urmareste fotbal poate sa judece corect si sa inteleaga.. la acea faza nu trebuia sa ii dea al doilea galben lui van persie. la intrebarea: Barca a jucat mai bine?? raspunsul este evident DA ajucat muult mai bine si 11 la 11 si 11 la 10 dar reactia arbitrului de ai ajuta este de condamnat.

    RăspundețiȘtergere