joi, 17 martie 2011

sunt in forma proasta.am sa dau mai putine ponturi pana imi revin

voi ce jucati azi??

17 comentarii:

  1. buna parioara.. eu am selectat cateva meciuri pentru azi care dupa parerea mea ar fi sigure :D ; Man. City-Dinamo Kiev 1 , Liverpool-Braga 1 , Porto-tska 1 , villiareal-leverkusen 1 si un meci din hockey Tonsberg IHK - Comet over 6,5 . astept pareri ! bafta !

    RăspundețiȘtergere
  2. salut!

    Eu vad un pic altfel lucrurile!

    meciuri de baza sunt: Liverpool 1(1-0,2-0) dar 1 e 100%
    zenith 1 100%( handicap merita...cota buna, dar si zenith se califica...iar cota valoroasa,sanse mici,dar bune)
    City -1 100%(handicap merge...si city se califica....lipseste milevski de la dinamo kiew...so nu prea are cine sa dea gol)

    si acum mai merita jucat pentru cota cu sanse mari de reusita:

    psg- peste1.5 100% ( peste 2.5 merita....si bate psg sau 1x)cred ca se pot califica 2-1 scor...

    porto- sub3.5 100%(sub2.5 clar....si x 0-0...s-au mai intanlnit de 2 ori in mansa dubla ...a batut porto cu 2-0 si 1-0 in rusia si mereu au facut 0-0 la porto....so,amintiti-va si de sevilla....porto a batut afara...acasa nu urmareste victoria ci calificarea.....eu zic ca e 0-0...oricum meci inchis)

    villareal...eu zic ca ar merge un 2 pentru cota...oricum meci echilibrat cu goluri...merita si peste 2.5 goluri

    ajax....merita 2 pentru cota....au fost peste in tur la toate capitolele 13-0 la cornere, 60% posesie 17-11 suturi....so merita incercat 2

    rangers.....doar x.....meci greu de prezis...s-a atacat tare in tur dar n-a intrat in poarta...0-0 1-1 ...oricum meci greu aici!!!


    asadar cota 5.9 din liverpool,city,zenith, porto sub3.5,psg peste 1.5, lewerkusen peste 1.5

    merita cu 200 ron lejer acest bilet!!!

    succes

    RăspundețiȘtergere
  3. Parerea mea:
    PSG 1x,risc 1
    City-Kiev,marcheaza ambele
    Tska nu pierde sau da gol
    PSV pauza sau final
    Liverpool peste 2,5,sau conduce la pauza

    RăspundețiȘtergere
  4. eu as merge pe Sparta-Ajax....1 solist...ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  5. frate esti slab.. tu joci la pariuri pentru cote ? :)) cica ; villareal...eu zic ca ar merge un 2 pentru cota.. asta e 1 prietene ..

    RăspundețiȘtergere
  6. ASTAZI MERGE ASA
    Ajax
    Liverpool
    City
    Zenit
    100%

    RăspundețiȘtergere
  7. cristi....eu joc la pariuri sa castig bani!

    am jucat si la inter 2 pentru cota....si am castigat!

    uita-te si tu la echipe pe transfermarkt, uita-te la ultimul meci al celor de la villareal din campionat si uita-te la meciul tur cu lewerkusen si dupaia mai gandeste-te daca e 1 solist!

    eu nu zic ca nu poate sa bata villareal! am zis altceva....avand in vedere gradul de dificultate al meciului...la cote de 2(1) si 3.2(2), cand e meci echilibrat in care lewerkusen trebuie sa bata ca sa se califice...nu joci niciodata 1....joci 2 cu miza mica pentru a face un profit!

    niciodata nu joci ca bayern bate pe inter la cota 1.5, ci joci 2 la cota 4.35 :) daca pierzi asta e, dar daca castigi se simte!!!

    in fine...eu v-am zis un bilet de 6 meciuri cu cota 5.9.....care merita jucat (si am zis la villareal peste 1.5 goluri).......

    acum om trai si om vedea!!!

    ps: JOCI LA PARIURI CA SA CASTIGI BANI! nu ca sa investesti aiurea!!! consideri pariurile ca o afacere.....unde investesti bani ca sa scoti profit!!! nu mai gandi dupa clasamente si alte chestii.....toate echipele sunt egale si meciurile pornesc de la 0-0.....tu cauti sa faci investitia cat mai buna si cat mai profitabia!!! in fine....nu mai dau explicatii ca deja in 2 randuri pe care le-ai scris ai demonstrat cat esti de slab

    RăspundețiȘtergere
  8. Saptamana asta a fost shit. Trebuia sa ma abtin si sa astept weekendul dar deh.

    Cateoadta mai trece treaba de hobby si ajunge la viciu.

    RăspundețiȘtergere
  9. vedem fratilor ce face leverkusen al vostru .. si dupaia mai vorbim :)

    RăspundețiȘtergere
  10. PARIORULE te felicit ! bravo frate esti tare cu leverkusenu tau ! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. a zis si el...ce atata discutie si caterinca...oricum pe majoritatea cred ca a scos liverpool...deci si pe tine si degeaba ai luat 1 la villareal

    RăspundețiȘtergere
  12. cristi ai vazut meciul? 5-3 suturi villareal din care 2 goluri....14-7 suturi lewerkusen din care doar 1 gol!!! be chill man...si asa ai pierdut pe liverpool ca noi toti! ;) si oricum eu am prins la lewerkusen peste 1.5 :)

    RăspundețiȘtergere
  13. da frate am vazut meciu .. lectie de fotbal villiareal ! am avut ghinion aseara.. liverpool .. asta e .. sper sa fie bine weekend :)

    RăspundețiȘtergere
  14. bai Liv nu era de luat ca bate. nici Villareal nu era de luat ca bate.. acum asta e am pierdut pe Lever, sunt una din echipele pe care le simpatizez si de aia joc pe ei. mai se si pierde la p[ariuri.. ca tu ai pus si ti-a iesit pronosticul cu Villareal nu inseamna ca gata tre sa fii infumurat si ironic.. de ex eu la Liv am jucat single total goluri 0-1 si am recuperat din bani.. asta nu inseamna ca tu esti prost ca ai jucat 1 pe LIV.. asta e uneori mai si pierzi la pariuri!!! bafta cu meciurile azi.. hai sa le luam banii caselor de pariuri si sa fim fericiti cu totii!

    RăspundețiȘtergere
  15. eu am prins pe single mai multe.....

    dar eram sigur de biletul ala de cota 5.9 unde am ratat doar liverpool si am prins city,zenith,cska sub 3.5 si psg si lew peste1.5...

    in fine.....rezultate asa si asa aseara.....

    nici weekendul nu pare a fi prea ok din cate am vazut!!! dar cine stie :)

    spor la bani baieti!

    RăspundețiȘtergere