duminică, 20 martie 2011

ma conformez

conform celor spuse de alte persoane,va rog sa pariati invers decat pun eu.sunt in forma foarte prosta.va rog sa ma scuzati!!!!


7 comentarii:

  1. Poate te simti si uh asa cum ne simtim noi de fiecare data cand ne dai pronosticuri gresite...gandeste-te putin :(((

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru ce??? pentru ca ne dai 2 greseli sambata??? eu am castigat!!!!ignora toti bitangii!

    RăspundețiȘtergere
  3. ai dat meciuri foarte bune sambata asta , pe mine mai ajutat la meciul cu barca si la cel cu real. nu mai baga toti cacaciosii care joaca 10 lei cel mult si se cred mari pariori

    RăspundețiȘtergere
  4. bai anonim habar nu ai pe ce lume traiesti,ai castigat si uh odata.norocul incepatorului.cateodata o greseala te costa...esti un microb

    RăspundețiȘtergere
  5. daca nu va convine,de ce ascultati ce zice parioara.jucati voi singuri daca sunteti asa de tari.nu da atententie la ce se zice,fa ce sti tu mai bine .cui nu-i place sa nu mai intre pe saitul asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. cui nu-i convine sa nu se mai ia dupa tine. LASA LUMEA SA VORBEASCA.

    RăspundețiȘtergere
  7. e adevarat ca daca te uitai joi si vineri le-a cam facut varza.. dar eu unul niciodata nu am venit sa zic "parioaro esti proasta nu ai o treaba cu pariurile". eu stiu ca oricine se poate insela cnd da pronosticuri in fiecare zi si de aceea eu nu jucam toate meciurile pe care le spunea aici. mai gndeam si eu. un parior care vrea sa faca bani pe termen lung (de juma de an spre ex) nu pariaza in fiecare zi, dar ea a incercat sa faca asta pt voi cei care vreti sa va imbogatiti peste noapte. Ganditi oameni buni!!!

    RăspundețiȘtergere