marți, 22 martie 2011

Ceapa rosie umpluta cu icre

 



Ingrediente
» Ceapa rosie Umplutura : 100 gr icre de crap
» 200 gr gris
» sare
» 200 ml ulei
» zeama de lamaie
» marar
Ceapa rosie se curata de de foi, se spala si se taie in jumatati. Se scot primele randuri , pentru a fi umplute. Cate portii avem nevoie atatea capace se scot. Inainte de fierbere grisul se pune intr-un bol si adaugam apa cat sa-l acopere. Se fierbe apa, cand a dat in clocot se pune grisul, se amesteca usor si lasam pana se ingroasa. Cand este gata se lasa la racit. Intr-un bol se mixeaza icrele cu ulei, pana devin ca o maioneza. Se amesteca cu grisul racit si se adauga zeama de lamaie, marar tocat si sare dupa gust. Se omogenizeaza bine. Cu ajutorul unui pos cu sprit se umplu capacele de ceapa.

Pofta buna 

 








Un comentariu:

  1. =)):))))=)))):)))))))))=))):))) Esti beton jur :)))))) !!! Pe Bosnia ai jucat ? Ce cota superba are :X

    RăspundețiȘtergere