marți, 29 martie 2011

recomandari soccervista.com

NU SUNT PONTURILE MELE , DECI NU TREBUIE SA LE JUCATI INVERS

7 comentarii:

  1. Mi se pare foarte aiurea cum procedezi. Eu, ca multi altii, jucam ponturile tale si daca pierdeam asta era, daca ieseau foarte bine. Cam asta e si ideea: sa luam banii caselor de pariuri, daca se poate. Asa ca poti foarte bine sa nu mai dai accept acelor comentarii de prost gust ca pana la urma se plictisesc si aia sa scrie si sa nu se vada pe blog. Si astfel raman ceilalti care chiar apreciaza munca ta si ponturile tale (fie ele si cele negative). Mare pacat ca eram destul de bine pe +. Oricum MULT SUCCES.

    RăspundețiȘtergere
  2. faza este ca, pe langa faptul ca lumea nu merita, si ca tot timpul sunt anumite persoane care sunt puse doar pe scandal.....si sa comenteze aiurea.....ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este ca , spre exemplu daca am avut o zi mai proasta , si lumea comenteaza, imi pierd din incredere si nu mai pot sa vad corect meciul, si tind sa joc cote mai mari , care in final ma fac sa pierd din nou.asadar din cauza anumitor persoane m-am abatut de la strategia mea.si am decis sa nu mai postez, si de atunci e foarte bine, si cu increderea stau excelent , iar meciurile le pot analiza foarte corect

    RăspundețiȘtergere
  3. parioara in lumea asta sunt plini de prosti.... chiar trebuie sa spun asta si ponturile tale chiar au fost bune kand mai dadeai u blaturi ce se mai bucurau ei gresesti si u nish meciuri si sar cu gura pe tine chiar nu are rost sa bagi in seama insultele kktilor astora:-j

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de acord cu Alexandru. Nu-i baga in seama pe cei care numa comenteaza. Nu cred ca au mai mult de 15 ani. Toti avem zile proaste. Eu de exeplu am pierdut 10 mi de euro intro zi, dar apoi i-am recuperat. Si deobicei ma uitam ce ponturi dadeai tu, majoritatea fiind corecte. Unele nu le jucam dar imi faceam o parere despre meciul respectiv. Asa ca nu ii lua in seama pe cei rautaciosi. Sunt unii care apreciaza munca ta.

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc frumos...dar oricat as incerca sa nu ma afecteze, in interior nu mai pot controla nimic.si in loc sa analizez meciuri la care ma pricep, inclin foarte mult catre meciuri grele.nu am ce sa fac.probabil ca o sa reiau activitatea din sezonul urmator, dar alt site , si fara rubrica de comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Parioaro acuma fara suparare parca esti un copil de 8 ani la moral ! Asculta sfatul meu si continua treaba pe care ai inceput-o sau ca un sfat putem cei care doresti u si care ai vazut ca sunt oameni ok sa faci cumva sa parolezi blogul,ne dai parole la fiecare si discutam ca oamenii civilizati despre ponturi si meciuri ! Succes :* si sa nu te superi ca nu spun nimik din rautate si chiar esti de apreciat ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. nu i mai lua in seama pe cei care te comenteaza! e normal sa mai si pierzi! pariurile sunt jocuri de noroc si oricat ai analiza, norocul conteaza pana la urma! acum,daca cineva te contrazice la un meci asta e foarte bine!ptr ca iti poate argumenta lucruri adevarate pe care tu poate le-ai omis! e bine sa mai asculti si parerile altora! insa, nu trebuie sa ti pese de cei care te-au jignit! keep walking!

    iar cand eu ti-am zis ca o sa joc invers decat tine tot incercam sa-ti trag un semnal de alarma! sa-ti dai seama ca esti pe un drum gresit si ca postezi din ce in ce mai aiurea! acum ca tot ai luat o pauza cred ca ti-ai revenit si poti sa ne dai din nou meciuri bune! te mai ajutam si noi cum putem!

    RăspundețiȘtergere