luni, 28 martie 2011

DERBY!!!!!!!!!!!

MAINE URMEAZA DERBIUL GRUPEI.COLOSII  DIN LUXEMBURG REDEVIN PAMANTENI PENTRU UN MECI CU ROMANIA LUI LUCESCU.PLAIESII NOSTRI CU SIGURANTA CA VOR DA TOT CE AU MAI BUN PENTRU A OBTINE UN REZULTAT ISTORIC IMPOTRIVA BUCATARILOR.

ACUM SA REVENIM LA CHESTII SERIOASE.


CE E DE JUCAT LA ACEST MECI????

OVER, UNDER???
DA GOL LUXEMBURG?
NU DA GOL ROMANIA???
VICTORIE LA HANDICAP????

8 comentarii:

  1. Sa ma CAC si pe Il Muce si evident si pe Carolina. Toti baietii de pe chatul asta sa apeleze la piz... ei :))

    Boys.. nu exista barbat misogin din senin. Cand arati asta e doar ca te-a facut sa fii asa, o proasta dereglata pe la cap.

    Pt cine nu intelege citand ce scriu aici, o sa rezum in a spune: NU mai pariati tenis feminin. Abtineti-va.. cautati fotbal din venezuela.. din liga a 4-a Austrica. ORICE nu mai tenis de la fete, NU! Va poate ruina usor, cand nici nu te astepti. V-o spune unu care a mizat mult pe lidera mondiala si s-a kkt pe ea.

    Sa nici nu mai aud de WTA.. nici ca spectator.

    RăspundețiȘtergere
  2. frustrant Lusio.pacat, dar nu uita ca la fete, nu prea conteaza forma , sau palmaresul....pt ca oricand se poate intampla sa le vina ciclul....dar macar sa abandoneze, sau sa nu se prezinte....ca pierd multi pe ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost o picatura care a umplut 5 pahare. N-am sa mai recomand nimanui tenisul de la fete. E MULT prea instabil.

    Si dupa ce-am vazut semifinala si finala masculina de la Indian Wells ceva ce deja cam credeam s-a confirmat 100 %.. WTA NU se compara cu ATP. Diferenta foarte MARE.

    Iar pe Nadal de exemplu, nici macar "femeia barbat" anume Serena Wiliams chiar in FORMA MARE, nu-i face fatza lui Nadal.

    Ce-am vazut de exemplu la semifinala si finala masculina.. cum se petardau mingii.. cum se duceau in colturi mingea si exista si puterea de returnare chiar (uneori), confirma un lucru bine de tot. WTA vs ATP = KO din partea ATP.

    Azi imi scartaii si Berdych de exemplu.. incepu slab.. avea advs break pana la 5-3 dar dragul de Tomas facu 5-6 si intr-un final castiga in tie-break. Iar setul 2 il lua cu 7-5. Dar veni woznidrak si-a stricat TOT..........

    Pe de-o parte e ok si asa ca m-am invatat minte, adio tenis feminin.

    Poate ca nici nu bagam dar deh.. se joaca Euro draci laci cu nationalele curului.

    VREAU IAR CLUBURi si MULTE meciuri DE FOTBAL! Unde nu transpiri in halul de la tenis, avand rasad de morcovi in ass.

    Tenisul e frumos in special de privit, nu de mizat.

    RăspundețiȘtergere
  4. 2-0 Romania!

    goluri mutu si marica :)

    sa speram ca vom putea...franta s-a chinuit un pic.....

    cat ptr lusio....sorry ptr pierderea ta.....insa si eu joc tenis! de multe ori dar niciodata nu pun cota de 1.11 cum avea wozniacki mai ales cand joaca cu una gen petkovici care poate oricand sa faca o surpriza! in plus nr 1 in lume intra in teren cu o alta mentalitate...de superioritate ..care de multe ori e fatala!!! poti lua exemplu de la fratii bryan! care la dublu masc sunt ca federer in atp sau barcelona in fotbal!!! dar, de multe ori aerul de lider te sufoca....

    in fine...eu am pierdut pe dulgheru destul de mult!!! nu ma asteptam sa faca asa surpriza dar asta e!!!

    cum ai zis si tu....tenisul are multe suprize.....si e individual...daca fereder a mancat stricat aseara, azi pierde! la fotbal sunt 11 plus anternor plus rezerve....e unu stricat la burta dar mai sunt 10 care joaca ! e cu totul altceva

    RăspundețiȘtergere
  5. Wosniacki a fost pus si de umplutura. O umplutura PROASTA TARE.

    Cat despre Federer.. l-am avut ieri, cand juca cu un Juan Monaco chiar SUPER MOTIVAT. Si tot l-a batut Federer.

    Caroline s-a cacat pe ea.

    Am mai scapat recent si niste bani buni pe Nadal la indian wells.. dar ala chiar tragea sa invinga si totusi il avea pe Novak intr-o forma dementiala.

    Iar Petkovic NU-I Novak in super forma.

    RăspundețiȘtergere