marți, 22 martie 2011

CUM AU EVOLUAT COTELE LA PARIURI PENTRU PRIMELE 3 CLASATE DIN LIGA 1

9 comentarii:

  1. Buna parioara! Ma bucur ca ai revenit! Abia astept pronosticurile tale pentru astazi!!Mersi si mult succes!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna P. Lasa retetele de mancare si hai sa facem niste bani! O zi superba si nu mai asculta toti tampitii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Parioara e mai sensibila.

    Eu nici nu dadeam accept comentariilor deplasate. Niste deleteuri erau suficiente :D

    RăspundețiȘtergere
  4. De acord ca a avut o perioada mai slaba, dar asta nu trebuie sa acopere munca pe care o depunde cu acest blog si multele pronosticuri corecte.E simplu, cui nu-i convine nu mai intra.Nu suntem la piata sa ne certam.Are dreptate Lusio-delete si punct

    RăspundețiȘtergere
  5. de ce delete? sa comentati numai voi ca parioara vezi doamne e lapte si miere? lasa sa apara si comentariile mai putin laudative.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai sa fie si unii macar mai decenti. Nu cu esti naspa, esti praf, hai la cratita si alte d-astea :))

    Cand nu-ti place ceva anume, poti raspunde si mai civilizat, nu cu vorbe dintr-o bucata.

    Si eu tot nu ii inteleg pe unii, cine dracu va obliga sa bagati fix ca parioara ? :))

    Eu nu bag DES ca ea si mereu ca ea, si orbeste, gen, fara a gandi/analiza meciul respectiv... Mai intai le gandesc si eu si daca ne-o iesi (unele meciuri) la aman2, good for us.

    Eu de multe ori chiar o si intreb cum sta treaba la un meci anume iar mai departe depinde de mine daca merg pana la urma pe acel meci. Si de obicei cand o intreb, e si din cauza ca SI eu am fixat meciul respectiv. Ca voi alege X2 in loc de 2, ca voi alege over 2.5 desi ea a zis altceva, asta e part 2. Dar per total e treaba buna ca discutam, schimbam pareri. Si cam de asta si revin pe aici.

    In momentul de fatza e foarte greu sa mai tot castigi, NIMENI nu-ti garanteaza castigul. Pariurile au ajuns sa se rezume foarte mult la A TE RISCA! Ca vrei sa risti sau nu, e fix treaba fiecaruia!

    RăspundețiȘtergere
  7. Prietene "anonim " in primul rand cred ca esti un copil cordit de 15 ani care nici macar nu e in stare sa isi treaca numele sa vedem si noi cu cine discutam aici , in al 2 lea rand nu esti obligat sa pariezi pronosticurile date de parioara in al 3 lea rand asta a fost educatia pe care ai primit-o de la parintii tai care nu au stiut decat sa te invete sa injuri si sa jignesti.

    RăspundețiȘtergere
  8. pariurile fac parte din categoria "jocuri de noroc" asa ca ,uneori, documentarea si analizarea unor meciuri pot fi egale cu zero...mai intervin si interesele altor oameni...sa fi suparat pe cineva care incearca sa te ajute ii caracterizeaza in general pe romani....BAFTA MULTA SI SPOR LA BANI!!!

    RăspundețiȘtergere